Rokkeveen

 • EK Voetbal Vaderdag in winkelcentrum Rokkeveen

  VADERDAG poster RokkeveenVaderdag valt dit jaar op zondag 16 juni en op zaterdag 15 juni aanstaande geeft winkelcentrum Rokkeveen hier extra aandacht aan in het winkelcentrum. Het EK voetbal start op vrijdag 14 juni, een mooie gelegenheid om Vaderdag te combineren met het EK.

 • Weekend Foto

  wjun24 Frank Blom Slootdreef SeghwaertFoto van de week. Elke zondag publiceren we een foto die ergens in Zoetermeer gemaakt is. De foto's vindt u ook terug onder 'Z'meerders - foto van de week'.

 • Oogoperatie dankzij vreemd en oud geld

  vreemd geld zuilHeeft u in een la nog vreemd (buitenlands) of oud geld? Met dit geld kunnen mensen in de derde wereld worden geholpen met bijvoorbeeld een oogoperatie. In de verzamelzuil bij de ingang van Albert Heijn in Rokkeveen kunt u het oude geld een mooie bestemming geven.

 • Weekend Foto

  zonsondergang_met_saharazand_bij_Stal_Dijkshoorn-_Bart_StollFoto van de week. Elke zondag publiceren we een foto die ergens in Zoetermeer gemaakt is. De foto's vindt u ook terug onder 'Z'meerders - foto van de week'.

 • Weekend Foto

  Jolanda_RokkeveenFoto van de week. Elke zondag publiceren we een foto die ergens in Zoetermeer gemaakt is. De foto's vindt u ook terug onder 'Z'meerders - foto van de week'.

 • Creatieve Moederdag in Winkelcentrum Rokkeveen

  WC Rokkeveen Moederdag socialmediaIn Zoetermeer en omgeving barst het van de creativiteit en hobby’s. Winkelcentrum Rokkeveen geeft deze creatieve initiatieven graag een kans om het werk te showen en te verkopen. Daarom organiseren ze op zaterdag 11 mei een ‘Creatieve Moederdag’.

 • Straat in beeld: de Boris Pasternaklaan

  boris pasternaklaan google mapsDe betekenis van de Zoetermeerse straatnamen is vaak heel bijzonder. In de rubriek ‘Straat in beeld’ gaan wij op zoek naar de informatie achter het blauwe bordje bij u in de straat. Deze week de Boris Pasternaklaan in Rokkeveen.

 • Straat in beeld: Kleurlaan

  Rokkeveenseweg Zuid 126865A0396 copyWeet u wat de betekenis is van de straatnaam waar u woont? In Straat in beeld gaan wij op zoek naar de informatie achter het blauwe bordje bij u in de straat. Deze week de Kleurlaan in de wijk Rokkeveen.

 • Piëzo TalentenAcademie komt naar Rokkeveen

  Piezo talentenNa de meivakantie organiseert de Piëzo TalentenAcademie een serie lessen in de wijk Rokkeveen. Zo is het voor kinderen (9-14) die in Rokkeveen wonen of op school zitten makkelijker om ook een keer mee te doen en hun talenten en toekomstige beroepen te ontdekken.

 • Vergeet mij niet pad in Rokkeveen geopend

  20240425 44116Wethouder Van der Meer opende donderdagmiddag 25 april het Vergeet-mij-niet-pad in Rokkeveen. De blauwe Vergeet-mij-nietbloem staat symbool voor dementie of alzheimer. Het tegelpad loopt van verzorgingscentrum Cardia Floriadehof naar Winkelcentrum Rokkeveen.

 • Nieuw Kabouterpad geopend in de Balij

  20240424 44086Door het speelbos van de Balij kunnen kinderen nu speuren naar kabouters met het nieuwe Kabouterpad. Het pad werd woensdagmiddag 24 april geopend door Staatsbosbeheer en Gemiva en is bedoeld voor kinderen van 3 tot 7 jaar.

 • Foto van de week

  apr24 Hetty_Vaatstra_FloriadeplasFoto van de week. Elke week publiceren we een foto die ergens in Zoetermeer gemaakt is. De foto's vindt u ook terug onder 'Z'meerders - foto van de week'.

 • Weekend Foto

  wapr24 Jolanda X Watertoren RokkeveenFoto van de week. Elke zondag publiceren we een foto die ergens in Zoetermeer gemaakt is. De foto's vindt u ook terug onder 'Z'meerders - foto van de week'.

 • Wijk in Beeld: Rokkeveen

  rokkeveenIn Wijk in Beeld brengen we elke week een wijk in Zoetermeer in beeld. Hier vind je de geschiedenis van deze wijk, wat er in de wijk te vinden is en wat deze uniek maakt. De zuidelijkste wijk van Zoetermeer dankt zijn naam aan het buurtschap Rokkeveen rondom de Rokkeveenseweg. 

 • Weekend Foto

  wmrt24 nicolaas_Louis_Braillelaan_RokkeveenFoto van de week. Elke zondag publiceren we een foto die ergens in Zoetermeer gemaakt is. De foto's vindt u ook terug onder 'Z'meerders - foto van de week'.

 • Vrolijk Pasen in winkelcentrum Rokkeveen

  Rokkeveen PASEN 30 3 24Het zonnetje schijnt weer af en toe, de krokusjes komen tevoorschijn en Pasen staat  voor de deur! Op zaterdag 30 maart is het alvast een vrolijk Pasen in winkelcentrum Rokkeveen en klinkt er gezellige muziek tussen 12.00 en 16.00 uur in de wandelgangen en buiten in het centrum.

 • Boomfeestdag bij de Saffier

  20240320 43839Leerlingen van basisschool De Saffier hebben bomen geplant rond hun school in Rokkeveen. Samen met wethouder Marijke van der Meer werden 22 knotwilgjes in de grond gezet. Dit in het kader van de jaarlijkse boomfeestdag.

 • Rondetafelgesprek rondom ramadan met iftar-maaltijd

  iftar maaltijdAltijd al meer willen weten over de ramadan? Wil je wel eens meedoen aan een iftar-maaltijd? Kom dan op 19 maart naar wijkbibliotheek Rokkeveen.De maaltijd die moslims tijdens de ramadan na zonsondergang eten, wordt iftar genoemd.

 • Winterse gezelligheid op Balijhoeve

                  Bij het Winterfeest op de Balijhoeve konden kinderen zondag 25 februari de winter vieren met verschillende spelletjes, geroosterde marshmallows bij het kampvuur en schminken. Bij het restaurant kon je warme chocolademelk halen of iets lekker kopen.

 • Gebouw van de maand: Het dak op

  Gemeente Zoetermeer Groene daken 11 11 2023 02 kopieZoetermeer kent unieke architectuur waar de meeste mensen onwetend langslopen. In de serie ‘Het gebouw van de maand’ laat ArchitectuurPunt Zoetermeer verschillende bijzondere gebouwen zien. Deze keer ging ArchitectuurPunt Zoetermeer 'het dak op'.

-advertenties-

-goede doel-