Muziekvoorstellingen

 • maart 2024
 • Vandaag staat de leerlingen muziekavond van De Brug Muziekschool op het programma
  Beginnend op maart 02, 14:30
  Categorieën: Muziek, JJ Music House logo
 • De Zeeuwse bluesrockers van The Juke Joints zetten inmiddels al 40 jaar de internationale podia in vuur en vlam. In 2018 werd het 35-jarig jubileumjaar luister bijgezet met een live CD/DVD ’35 Years of Rock Rollin Blues’ en maakte Omroep Zeeland de documentaire 'This Is It, 35 jaar blues van Zeeuwse bodem’
  .Dit concert is uitverkocht
  Beginnend op maart 03, 14:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • Van Hoorne Entertainment presenteert een swingend concert voor de hele familie boordevol vrolijke muziek en natuurlijk wereldberoemde sprookjes zoals Roodkapje, Assepoester, Doornroosje,
  Beginnend op maart 05, 09:00
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
 • Wiebel, ren en spring! Lekker bewegen op muziek. Samen dansen en we maken met z’n allen plezier.
  Beginnend op maart 05, 10:45
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
 • Ronald de Jong (1956) kreeg zijn eerste orgellessen op 16-jarige leeftijd van Ben Feij. Op zijn 17e werd hij toegelaten voor hoofdvak Orgel aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, waar hij in 1983 het Uitvoerend Musicus-diploma behaalde met het predikaat "zeer goed"
  Beginnend op maart 06, 12:45
 • Op woensdag 6 maart is er een concert in Centrum De Regenboog. Contrabassist James Oesi en pianiste Djuwa Mroivili brengen een afwisselend programma met als titel “Spiritual Music”.
  Beginnend op maart 06, 20:15
 • Dit theaterseizoen vieren de frontmannen van de legendarische band The Cats, Piet Veerman en Arnold Mühren hun 80ste verjaardag.
  Beginnend op maart 07, 20:15
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
 • De Herman Brood Academie gaat weer op tour! De HBA On Tour is al 15 jaar lang een springplank voor opkomende bands van de Herman Brood Academie
  Beginnend op maart 08, 20:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • Geurt van Lagen presenteert zich op zaterdag 9 maart 2024 om 15.30 uur als de nieuwe cantor-organist van de Oude Kerk in Zoetermeer. Hij geeft een orgelconcert op het tweeklaviers Lohman-orgel (1838)
  Beginnend op maart 09, 15:30
 • Voor een avondje dampende discostampers en vette soulkrakers is Sneaky G de juiste band. Deze 10-koppige band barst van de energie en spettert van het podium.
  Beginnend op maart 09, 20:30
  Categorieën: Muziek, JJ Music House logo
 • Op zaterdag 9 maart van 20:30 tot 03:00 uur organiseert Club Locomotion bij Het Wapen van Zoetermeer weer: Let’s go Loco! Terug naar muziek van toen, de stappers van toen en de Loco DJ’s van toen.
  Beginnend op maart 09, 20:30
  Categorieën: Evenementen, Seghwaert, Muziek
 • Nik West is impressive! Haar explosieve optredens zijn uniek door haar grote talent als bassiste, haar expressieve zang; zij kan zowel een zachte, soepele jazzy stem als een raspende hoge rockzang zingen en door haar stage performance.
  Beginnend op maart 09, 20:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • Het is zondagmiddag, na Rust en Reinheid op de vroege morgen is het tijd voor Rock en Relax bij JJ Music House met de Utrechtse coverband Insert Coin(s)! Insert Coin(s) zorgt met o.a
  Beginnend op maart 10, 15:00
  Categorieën: Muziek, JJ Music House logo
 • Saga is een progressieve-rockband uit Canada. Saga speelt progrock met invloeden uit de jazzrock, met verwijzingen naar oa Gentle Giant en Genesis. De huidige bezetting is Dusty Chesterfield, Mike Thorne, Michael Sadler, Ian Crichton en Jim Gilmour.
  Beginnend op maart 10, 20:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • Elke tweede dinsdag van de maand een poosje even alles vergeten, en heerlijk ontspannen. Gewoon genieten van muziek.Deze keer een concert met: Deborah de Jong viool, en Panos Gkligis piano.Werken van Faure, Chopin, Dvořák en Oliver Davis.Deborah als concertmeester van het Rijnlands Symfonieorkest, Panos als pianist, componist en theatermaker.
  Beginnend op maart 12, 13:00
 • Isabelle van Dooren studeerde klassiek piano aan de conservatoria van Utrecht en Milaan (Italië). Zij heeft internationale masterclasses en vervolgopleidingen gevolgd.
  Beginnend op maart 13, 12:45
 • Tim gaat op ontdekkingstocht in de wereld van americana. Een zoektocht naar verhalen over zijn favoriete liedjes en muzikanten.
  Beginnend op maart 14, 20:30
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
 • Gitaarvirtuoos Nili Brosh komt naar Europa om haar vierde soloalbum te promoten, dat in februari 2024 uitkomt. Het publiek kan zich verheugen op indrukwekkend gitaarspel. Nili en haar band, met Steve Lawson op bas en Atma Anur op drums, spelen materiaal van haar soloalbum en andere verrassingen.
  Beginnend op maart 14, 20:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • Comedy 079, welke iedere 2 maanden plaatsvindt. De lachspieren worden gegarandeerd goed getraind door een steeds wisselende line-up van 8 comedians inclusief een headliner. Laat je verrassen en maak je klaar voor  een avond vol humor en gezelligheid
  Beginnend op maart 15, 20:00
  Categorieën: Muziek, JJ Music House logo
 • Ilse DeLange keert in 2024 terug naar de Nederlandse theaters en zal met haar band naast nieuwe muziek, vooral veel van haar grote en bekende hits live ten gehore brengen.
  Beginnend op maart 15, 20:15
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
Laad meer 33 176 events38f6c2fe465c833107ee3b7433fc2a82

-goede doel-