Muziekvoorstellingen

 • november 2018
 • Glenn Hughes wordt ook wel 'The Voice of Rock' genoemd. De voormalige zanger/bassist van Deep Purple is met recht een levende rocklegende te noemen. Tijdens zijn 'Classic Deep Purple Live' tour speelt Hughes uitsluitend Deep Purple materiaal.
  Beginnend op november 16, 19:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • Op vrijdag 16 november geeft het Mannenensemble in de Oosterkerk haar jaarlijkse herfstconcert. Dit doen we samen met het Saxofoonkwartet Sax Continuo.
  Beginnend op november 16, 20:00
 • Op 16 november komt het vermaarde William Byrd Vocaal Ensemble naar Zoetermeer met een kleurrijk Romantisch programma. Componisten op zoek naar de exotiek van het verre, en sprookjesachtige sferen waarin natuurbeleving en diepe zieleroerselen vaak nauw verweven zijn.
  Beginnend op november 16, 20:15
 • De Canadese progressieve rockband Mystery werd in 1986 opgericht door multi-instrumentalist Michel St-Père. De band maakte in 2013 hun debuut in Nederland. Tijdens dit optreden in de Boerderij werd hun dubbel live album ‘Tales From The Netherlands’ (2014) opgenomen.
  Beginnend op november 17, 19:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • In de Oude kerk zijn elke maand orgelconcerten. Deze maand spelen Ronald de Jong (orgel) en Maurice van Dijk (trompet)

  Beginnend op november 17, 20:00
 • John Primer, een bluesman in hart en nieren leende op 8 jarige leeftijd zijn eerste gitaar. Gefascineerd door grootheden als Jimmy Reed, Muddy Waters, Little Milton en Elmore James was John verkocht aan de Blues.
  Beginnend op november 17, 20:00
  Categorieën: Muziek, JJ Music House logo
 • Een ontroerend, swingend en betoverend concert, vol heimwee en verlangen. Sopraan Channa Malkin en Nederlandse Muziekprijswinnaar Izhar Elias brengen samen het programma Songs of Love and Exile.
  Beginnend op november 18, 11:45
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
 • Het is weekend, de boodschappen zijn binnen, kinderen zijn naar de sport geweest, eindelijk vrije tijd. Lazy Sunday Afternoon is de perfecte zondagmiddagbesteding om bij te trekken voor een nieuwe week.
  Beginnend op november 18, 16:00
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
 • Als gitarist van Ozzy Osbourne schitterde Gus G van 2009 tot 2017 op de grootste podia ter wereld. De Griekse gitaarheld staat bekend als één van de meest gerespecteerde shredders in de metal scene.
  Beginnend op november 20, 19:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • In de Oude Kerk aan de Dorpsstraat worden elke week lunchconcerten gehouden. Elke week weer andere musici, maar altijd prachtige lunchmuziek.
  Beginnend op november 21, 12:45
 • Soup is één van de vaandeldragers van de hedendaagse postrock scene. De Noorse band werd in 2004 opgericht door multi-instrumentalist Erlend Viken. Soup heeft inmiddels zes albums op haar naam staan.
  Beginnend op november 22, 19:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • Onder de titel "In Flight Tour" zijn twee zeer getalenteerde progbands in November op tour door de UK en Europa. Damanek en Southern Empire (ex Unitopia) doen tijdens de tour natuurlijk ook de Boerderij aan voor een optreden. Als special guest zal de duitste band Seven Steps To The Green Door zijn opwachting maken. Kortom een avondje internationale prog uit de UK, Australie en Duitsland. Mis dit niet.
  Beginnend op november 24, 19:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • De Zweedse rockband The Night Flight Orchestra is opgericht uit liefde voor de classic rock uit de jaren zeventig en tachtig, de glorietijd van bands als Boston, Toto, Survivor, REO Speedwagon en Journey. Als je ze voor het eerst hoort, denk je dan ook dat je naar een opname uit de eighties luistert, want The Night Flight Orchestra neemt hun missie bloedserieus.
  Beginnend op november 25, 19:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • In de Oude Kerk aan de Dorpsstraat worden elke week lunchconcerten gehouden. Elke week weer andere musici, maar altijd prachtige lunchmuziek.
  Beginnend op november 28, 12:45
 • Een prachtig programma rond de muziek van Johann Sebastiaan Bach wordt verzorgd door twee kundige muzikanten.
  Beginnend op november 28, 20:15
  Categorieën: Muziek, Muziek alg logo
 • december 2018
 • Mostly Autumn is niet meer weg te denken uit het Britse progressieve rock landschap. Het pure emotionele gitaarwerk van Bryan Josh doet sterk denken aan gitaarhelden als David Gilmour en Steve Hackett.
  Beginnend op december 01, 19:30
 • Leerlingen van de muziekschool Ligthart laten vanmiddag zien wat zij geleerd hebben.
  Beginnend op december 02, 15:00
  Categorieën: Muziek, JJ Music House logo
 • Elke week zijn er in de Oude Kerk aan de Dorpsstraat prachtige lunchpauzeconcerten. Op de verjaardag van Sinterklaas speelt organist Ronald de Jong speciale Sinterklaasliedjes op het Lohmanorgel.
  Beginnend op december 05, 12:45
  Categorieën: Muziek, Sint logo
 • Een nieuw seizoen betekent nieuw talent! Laat u deze avond voor een zacht prijsje verrassen door de nieuwste, mooiste, boeiendste en meest muzikale voorstellingen.
  Beginnend op december 06, 20:30
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
 • Een programma vol gitaar-technische hoogstandjes, typisch Haagse dialogen en spitsvondige teksten. En dit alles in een onvervalst Spaans flamenco jasje of zoals de Règâhs zelf zeggen Hondagt praucent flamingau!
  Beginnend op december 08, 20:15
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
Laad meer 65 176 events38f6c2fe465c833107ee3b7433fc2a82

-advertenties-

-goede doel-