• 75- jarig bruidspaar Van der Kroft - Van der Weijden

  Burgemeester Bezuijen feliciteert 75 jarig bruidspaar Van der Kroft 8Burgemeester Bezuijen bracht vrijdag 1 maart een bezoek aan het 75- jarig bruidspaar Van der Kroft - Van der Weijden. Een huwelijk van 75 jaar is heel bijzonder, daarom kwam ook mevrouw Bom-Lemstra, kamerheer van de Koning en Koningin in Zuid-Holland, mee om het bruidspaar te feliciteren.

 • 60-jarig bruidspaar Roos-de Bruin

  60 jarig bruidspaar Roos 04Burgemeester Bezuijen bracht op Valentijnsdag, 14 februari, een bezoek aan het 60-jarig bruidspaar Roos-de Bruin. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 60-jarig bruidspaar Van den Berg-Jongeneel

  60 jarig bruidspaar Van den Berg 03Burgemeester Bezuijen bracht donderdag 1 februari een bezoek aan het 60-jarig bruidspaar Van den Berg-Jongeneel. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • 60-jarig bruidspaar Van Ravenswaay – Hol

  60 jarig bruidspaar Van Ravenswaay 05Burgemeester Bezuijen heeft donderdag 1 februari een bezoek gebracht aan het 60-jarig bruidspaar Van Ravenswaay – Hol. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 60-jarig bruidspaar Van der Ploeg-Idzes

  60 jarig bruidspaar Van der Ploeg 5Burgemeester Bezuijen bracht donderdag 25  januari een bezoek aan het 60-jarig bruidspaar Van der Ploeg-Idzes. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • 60-jarig bruidspaar Van Reeuwijk-Keyzer

  60 jarig bruidspaar Van Reeuwijk 3Burgemeester Bezuijen bracht woensdag 10 januari een bezoek aan het 60-jarig bruidspaar Van Reeuwijk-Keyzer. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 65-jarig bruidspaar Hoogduin-Scholte

  65 jarig bruidspaar Hoogduin 4Burgemeester Bezuijen bracht donderdag 21 december een bezoek aan het 65-jarig bruidspaar Hoogduin-Scholte. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • 60-jarig bruidspaar van der Knaap-Schotel

  Burgemeester Bezuijen feliciteert 60 jarig bruidspaar Van der Knaap 3Burgemeester Bezuijen heeft dinsdagochtend 19 december een bezoek gebracht aan het 60-jarige bruidspaar van der Knaap-Schotel. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 60-jarig bruidspaar Baak-Knoop

  60 jarig bruidspaar Baak 4Burgemeester Bezuijen bracht woensdag 13 december een bezoek aan het 60-jarig bruidspaar Baak-Knoop. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • 60-jarig bruidspaar Alblas-Meijer

  60 jarig bruidspaar Alblas 3Burgemeester Bezuijen heeft woensdag 13 december een bezoek gebracht aan het 60-jarig bruidspaar Alblas-Meijer. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 60- jarig bruidspaar Versteeg-Nijhof

  Burgemeester Bezuijen feliciteert 60 jarig bruidspaar Versteeg 4Burgemeester Bezuijen bracht woensdag 8 november een bezoek aan het 60- jarig bruidspaar Versteeg-Nijhof. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • 70-jarig bruidspaar Groffen-Boer

  70 jarig bruidspaar Groffen 4Burgemeester Bezuijen heeft woensdag 1 november een bezoek gebracht aan het 70-jarig bruidspaar Groffen-Boer. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun bijzondere huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 60-jarig bruidspaar Macnack-Crawford

  60 jarig bruidspaar Macnack 3Burgemeester Bezuijen bezocht maandag 23 oktober het 60-jarig bruidspaar Macnack-Crawford. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 60-jarig bruidspaar Ottes-Struyvé

  60 jarig bruidspaar Ottes 04Burgemeester Bezuijen heeft 13 oktober een bezoek gebracht aan het 60-jarig bruidspaar Ottes-Struyvé. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 60-jarig bruidspaar Van Slooten-Pronk

  60 jarig bruidspaar Van Slooten 02Burgemeester Bezuijen bracht woensdag 4 oktober een bezoek aan het 60-jarig bruidspaar Van Slooten-Pronk. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • 65-jarig bruidspaar Walraven-Schuemie

  65 jarig bruidspaar Walraven 06Burgemeester Bezuijen bracht woensdag 27 september een bezoek aan het 65-jarig bruidspaar Walraven-Schuemie. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • 60 jarig bruidspaar Jansen-Ritmeester

  60 jarig bruidspaar Jansen RitmeesterBurgemeester Bezuijen bezocht vrijdag 22 september het 60 jarig bruidspaar Jansen-Ritmeester. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 60-jarig bruidspaar Visser-Bax

  60 jarig bruidspaar Visser BaxBurgemeester Bezuijen bracht woensdag 20 september een bezoek aan het 60-jarig bruidspaar Visser-Bax. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • 65 jarig bruidspaar Pettinga-van Hooven

  65 jarig bruidspaar Pettinga 04Burgemeester Bezuijen heeft vrijdag 15 september een bezoek gebracht aan het 65 jarig bruidspaar Pettinga-van Hooven. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • 60 jarig bruidspaar Buurman-Peeters

  60 jarig bruidspaar Buurman 04Burgemeester Bezuijen bracht donderdag 14 september een bezoek aan het 60 jarig bruidspaar Buurman-Peeters. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

-advertenties-

-goede doel-