• 60-jarig bruidspaar Hogewoning-Kreuninger

  60 jarig bruidspaar Hogewoning 003Burgemeester Bezuijen heeft maandag 10 juni een bezoek gebracht aan het 60-jarig bruidspaar Hogewoning-Kreuninger. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 60- jarig bruidspaar Neijssel-Scholte

  60 jarig bruidspaar Neijssel 003 1Burgemeester Bezuijen bracht maandag 3 juni een bezoek aan het 60- jarig bruidspaar Neijssel-Scholte. Na de hartelijke felicitaties en een mooi boeket raakten de burgemeester en het echtpaar Neijssel al gauw in gesprek over hun grote passie: het Maja Anjohuis dat zich inzet voor (ex-) kankerpatiënten.

 • 60-jarig bruidspaar Langendoen-den Dulk

  60 jarig bruidspaar Langendoen 003Burgemeester Bezuijen heeft donderdag 30 mei een bezoek gebracht aan het 60-jarig bruidspaar Langendoen-den Dulk. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • 60-jarig bruidspaar Middelkoop-van der Knoop

  60 jarig bruidspaar Middelkoop 003Burgemeester Bezuijen heeft woensdag 22 mei een bezoek gebracht aan het 60-jarig bruidspaar Middelkoop-van der Knoop. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 60-jarig bruidspaar Van Sas-de Jonge

  60 jarig bruidspaar Van Sas 003Burgemeester Bezuijen bracht donderdag 16 mei een bezoek aan het 60-jarig bruidspaar Van Sas-de Jonge. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 60-jarig bruidspaar Paalvast-Mutsers

  60 jarig bruidspaar Paalvast 03Burgemeester Bezuijen heeft donderdag 25 april een bezoek gebracht aan het 60-jarig bruidspaar Paalvast-Mutsers. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 60-jarig bruidspaar Steeneke-van der Veen

  60 jarig bruidspaar Steeneke 05Burgemeester Bezuijen bezocht woensdag 17 april het 60-jarig bruidspaar Steeneke-van der Veen. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 60-jarig bruidspaar De Jong-Otte

  60 jarig bruidspaar De Jong 03Burgemeester Bezuijen bracht woensdag 17 april een bezoek aan het 60-jarig bruidspaar De Jong-Otte. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • 60-jarig bruidspaar Savalle-Boxsem

  60 jarig bruidspaar Savalle 01Burgemeester Bezuijen heeft woensdag 17 april een bezoek gebracht aan het 60-jarig bruidspaar Savalle-Boxsem. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 60-jarig bruidspaar Roos-Letterman

  60 jarig bruidspaar Roos 05Burgemeester Bezuijen heeft woensdag 10 april een bezoek gebracht aan het 60-jarig bruidspaar Roos-Letterman. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • 60-jarig bruidspaar Van der Leij-Bavius

  60 jarig bruidspaar Van der Leij 04Burgemeester Bezuijen heeft woensdag 10 april het 60-jarig bruidspaar Van der Leij-Bavius bezocht. Hij feliciteerde hen met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 65-bruidspaar Van 't Hoff-Goosen

  65 jarig bruidspaar Van t Hoff 4Burgemeester Bezuijen bracht donderdag 4 april een bezoek aan het 65-bruidspaar Van 't Hoff-Goosen. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • 60-jarig bruidspaar Knapen-Alkemade

  60 jarig bruidspaar Knapen 04Burgemeester Bezuijen bezocht woensdag 3 april het 60-jarig bruidspaar Knapen-Alkemade om hen te feliciteren met hun huwelijksjubileum. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • 100-jarige mevrouw Beerta-Postema

  100 jarige mevrouw Beerta 4Burgemeester Bezuijen heeft maandag 18 maart een bezoek gebracht aan de 100-jarige mevrouw Beerta-Postema. Naast de hartelijke felicitaties met haar verjaardag kreeg mevrouw Beerta-Postema ook een mooi boeket namens de gemeente.

 • 65-jarig bruidspaar Fatingan-Jaggan

  65 jarig bruidspaar Fatingan Jaggan 3Burgemeester Bezuijen bracht woensdag 6 maart een bezoek aan het 65-jarig bruidspaar Fatingan-Jaggan. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • 100-jarige mw van Engelen-van Kempen

  100 jarige mevrouw Van Engelen 7Burgemeester Bezuijen heeft woensdag 6 maart een bezoek gebracht aan de 100-jarige mw van Engelen-van Kempen om haar hartelijk te feliciteren met haar bijzondere verjaardag. De burgemeester overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 75- jarig bruidspaar Van der Kroft - Van der Weijden

  Burgemeester Bezuijen feliciteert 75 jarig bruidspaar Van der Kroft 8Burgemeester Bezuijen bracht vrijdag 1 maart een bezoek aan het 75- jarig bruidspaar Van der Kroft - Van der Weijden. Een huwelijk van 75 jaar is heel bijzonder, daarom kwam ook mevrouw Bom-Lemstra, kamerheer van de Koning en Koningin in Zuid-Holland, mee om het bruidspaar te feliciteren.

 • 60-jarig bruidspaar Roos-de Bruin

  60 jarig bruidspaar Roos 04Burgemeester Bezuijen bracht op Valentijnsdag, 14 februari, een bezoek aan het 60-jarig bruidspaar Roos-de Bruin. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

 • 60-jarig bruidspaar Van den Berg-Jongeneel

  60 jarig bruidspaar Van den Berg 03Burgemeester Bezuijen bracht donderdag 1 februari een bezoek aan het 60-jarig bruidspaar Van den Berg-Jongeneel. Het bruidspaar kreeg de hartelijke felicitaties van de burgemeester, die namens de gemeente een mooi boeket overhandigde.

 • 60-jarig bruidspaar Van Ravenswaay – Hol

  60 jarig bruidspaar Van Ravenswaay 05Burgemeester Bezuijen heeft donderdag 1 februari een bezoek gebracht aan het 60-jarig bruidspaar Van Ravenswaay – Hol. De burgemeester feliciteerde hen hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooi boeket.

-advertenties-

-goede doel-