Seghwaert Noordhove

 • graffititDe Zoetermeerse politie heeft twee mannen aangehouden die graffiti aan het spuiten waren op een gebouw. De graffitispuiters waren donderdagavond 30 januari bezig met spuiten aan de achterzijde van een pand aan de Vaartdreef in Seghwaert.

 • Open Huis ONC Parkdreef 2Bijna 2200 bezoekers kwamen zaterdag 25 januari naar het Open Huis van Oranje Nassau College (ONC) Parkdreef. ONC Clauslaan mocht vorige week al heel veel toekomstige brugklassers met hun ouders verwelkomen. Ook kinderen uit groep 7 kwamen zich vast oriënteren.

 • Nieuwjaarsbijeenkomst Seghwaert 300dpi 0027Tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst in de wijk Seghwaert vroeg de gemeente aan de inwoners van de wijk welke ideeën zij hadden om de leefbaarheid en veiligheid in de wijk te verbeteren. De bewoners kwamen met veel ideeën, waarvan er komend jaar 5 worden uitgevoerd.

 • team jumboTeam Jumbo-Visma Academy is woensdag 8 en donderdag 9 januari aanwezig op het Oranje Nassau College Parkdreef, het team wil met een clinic meer jongeren op de fiets krijgen. Leerlingen van de middelbare school kunnen tijdens de fietsclinic op Tacx-trainers kennismaken met de wielersport.

 • hippodamusruimteVraagt u zich wel eens af wat een Zoetermeerse straatnaam betekent? Welk verhaal zit er achter dat blauwe straatnaambord? In de straatnaam van de week gaan wij op zoek naar de informatie achter het blauwe bordje bij u in de straat. Deze week de Hippodamusruimtein Noordhove.

   

 • IMG 20191219 WA0019Een grote groep leerlingen van de in de wijk Seghwaert gevestigde Christelijke basisschool “De Hofvijver” heeft woensdag 18 december samen met een aantal leerkrachten en een ouder de musical ‘Volg die ster’ opgevoerd in het gebouw van Parousia te Zoetermeer.

 • Opbrengst Glazen Huis ONC ParkdreefOranje Nassau College (ONC) Parkdreef heeft met alle activiteiten in en rond het eigen Glazen Huis € 14.663,08 opgehaald voor KWF Kankerbestrijding. Vijf docenten lieten zich vier dagen lang opsluiten in het Glazen Huis op school.

 • 20140415 14123Weet u wat de betekenis is van de straatnaam waar u woont? In Straat in beeld gaan wij op zoek naar de informatie achter het blauwe bordje bij u in de straat. Deze week de Le Corbusierlijn in Noordhove.

 • politie auto sirene 5De politie is op zoek naar een voortvluchtige man die dinsdagmiddag wegvluchtte nadat hij een ongeluk veroorzaakte op de Australiëweg. De auto van de man was door de politie herkend als gestolen. Op een stopteken van de politie ging de man ervandoor.

 • Team glazen huis fotoMedewerkers van Oranje Nassau College (ONC) Parkdreef doen begin juni 2020 mee aan Alpe d’HuZes. In de week voor de kerstvakantie laten 5 leraren zich opsluiten in het ‘Glazen Huis’ in de aula om zoveel mogelijk geld op te halen.

 • 20191204 14335Gitano kreeg donderdagmiddag zijn eigen, aangepaste, rolstoelfiets na een grandioze actie van Zoetermeerse inwoners. Nu kan de zwaar gehandicapte jongen met de fiets naar school gebracht worden en ook eens zijn broertje en zus fietsend van school halen.

 • 78238718 1290500384445094 3193161339644149760 oBurgemeester Aptroot reikte donderdagmiddag in de raadzaal de prijzen uit voor de beste ideeën uit het scholenproject De Entree. Het beste idee kwam van het Alfrink College (4 vwo), maar ook de leerlingen van het ONC Parkdreef (4 havo) hadden hun idee goed uitgewerkt.

 • Klusles foto IIVrijwilligers van de Ambachtenwerkplaats van Stichting Piëzo zijn de afgelopen weken te gast geweest op IKC De Triangel om de bovenbouwleerlingen na schooltijd extra vaardigheden bij te brengen op het gebied van klussen en techniek.

 • IMG 9402Sinterklaas werd zaterdag 23 november met de elektrische bus afgezet bij Winkelcentrum Noordhove. DJ Piet zorgde weer voor de nodige muziek en bracht alle Pieten en zelfs Sinterklaas aan het dansen met de kinderen.

 • Rietveldplan naamplaatWeet u wat de betekenis is van de straatnaam waar u woont? In Straat in beeld gaan wij op zoek naar de informatie achter het blauwe bordje bij u in de straat. Deze week het Rietveldplan in Noordhove.

 • SIG 7558 Regenboog 1Leerlingen van basisschool De Musketier in Zoetermeer namen donderdag 7 november 2019 samen met burgemeester Aptroot deel aan het Nationale Schoolontbijt. De school is bezig een Gezonde School te worden. Een goed en gezond ontbijt is belangrijk om fit en met energie de dag te beginnen op school.

 • 20191107 13117Eersteklassers van Oranje Nassau College (ONC) Parkdreef doen mee aan de Peace Poster Contest 2019. Thema dit jaar is: Journey of peace, reis van de vrede. Burgemeester Aptroot maakte donderdag 7 november op school de winnaars bekend.

 • truthseeker08 via Pixabay artikel TonnieEx-verslaafde Tonnie start in Zoetermeer een zelfhulpgroep voor mensen die kampen met een verslaving. De nieuwe meeting Cocaine Anonymous (CA) start donderdag 7 november met steun van Cocaine Anonymous Holland.

 • Vasariruimte naamplaatWeet u wat de betekenis is van de straatnaam waar u woont? In Straat in Beeld gaan wij op zoek naar de betekenis achter het blauwe bordje bij u in de straat. Deze week is het de beurt aan de Vasariruimte in de wijk Noordhove.

 • Mavo debatteam ONC Parkdreef wint Stadhuis van de DemocratieWederom heeft Oranje Nassau College (ONC) Parkdreef bewezen over groot debattalent te beschikken. Het mavo-debatteam heeft woensdag 30 oktober Stadhuis van de Democratie gewonnen. De debaters versloegen hiermee de teams van Mavo Zoetermeer en het Picasso Lyceum.

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-