Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

Cultuur agenda

 • In de Adventskerk aan de Julianalaan 3 in Zoetermeer zal zondag 11 februari aanstaande om 14u00 Agathe Ensemble Duo Cello & Cello optreden. De twee Spaanse cellisten Iván Nogueira en Alejandro Sánchez behoren tot de vooraanstaande garde van klassieke musici uit Rotterdam die zich ook in de wereld van jazz en hedendaagse muziek bewegen. 
  Beginnend op februari 11, 14:00
  Categorieën: Activiteiten, Muziek, Muziek alg
 • Scala is theatrale dans op hoog niveau en het spannende vervolg op de baroksensatie Pearl. Scapino heeft patent op avontuurlijke dansvoorstellingen zoals Pearl, Pablo en TING! waarmee het volle zalen trekt.
  Beginnend op februari 24, 20:15
  Categorieën: Theater, Stadstheater
 • De leukste darts-, karaoke- en muziektent van de stad organiseert zaterdag 24 februari tussen 21:00 en 24:00 weer de maandelijkse spectaculaire editie van ‘LIVE BIJ ONS’. Door insiders en in de volksmond wordt dit café ook wel de ‘Zoetermeerse Paap’ genoemd vanwege het zeer gevarieerde live-entertainment-programma en het hoge ‘oud-bruin-café’ gevoel.
  Beginnend op februari 24, 21:00
  Categorieën: Evenementen, Muziek, Muziek alg
 • De leukste darts-, karaoke- en muziektent van de stad organiseert zaterdag 24 februari tussen 21:00 en 24:00 weer de maandelijkse spectaculaire editie van ‘LIVE BIJ ONS’.
  Beginnend op februari 24, 21:00
  Categorieën: Evenementen, Muziek, Muziek alg
 • Stevie heeft een van de machtigste bluesstrotten die er zijn en zijn stem is uitermate geschikt voor een echte slowblues als Running On Back To You, wellicht het meest favoriete nummer van het Stevie Nimmo Trio en dus ook van deze schijf.
  Beginnend op februari 24, 21:00
  Categorieën: Muziek, JJ Music House
 • Onder de noemer ‘De Ontdekking’ organiseert CKC & partners op 27, 28 februari en 1 maart tussen 10.00 – 16.00 leuke, creatieve dagprogramma’s voor kinderen tussen de 6-12 jaar.
  Beginnend op februari 27, 10:00
 • Ook dit seizoen brengen de Pubquizmasters weer maandelijks een hilarische pubquiz. Hoedje op, hoedje af, sportvragen, actualiteiten, plaatjesrondes
  Beginnend op februari 27, 20:00
  Categorieën: Theater, Stadstheater
 • Een schooldirecteur in Denemarken wordt ervan beschuldigd 12 miljoen kronen te hebben gestolen. Het blijkt dat hij een hersentumor heeft wardoor zijn persoonlijkheid verandert.
  Beginnend op februari 27, 20:00
  Categorieën: Filmhuis Cameo, Filmhuis
 • Beleef de betoverende wereld onder water van De Kleine Zeemeermin! Een compleet nieuwe familiemusical van Theater Terra, naar het wereldberoemde sprookje van Hans Christian Andersen
  Beginnend op februari 28, 14:00
  Categorieën: Theater, Stadstheater
 • Supertalent. Je kent hem van The Roast of Gordon, De Wereld Draait Door en Spijkers met Koppen. Speels. Slim. Gevaarlijk. Ontwapenend
  Beginnend op februari 28, 20:30
  Categorieën: Theater, Stadstheater
 • The Michael Landau Liquid Quartet is een nieuw project van de Amerikaanse gitarist Michael Landau. Hij is één van de meest gevraagde sessiemuzikanten ter wereld.
  Beginnend op februari 28, 20:30
  Categorieën: Muziek, Boerderij
 • Supertalent. Je kent hem van The Roast of Gordon, De Wereld Draait Door en Spijkers met Koppen. Speels. Slim. Gevaarlijk. Ontwapenend. Hij is terug: Peter Pannekoek!
  Beginnend op maart 01, 20:30
  Categorieën: Theater, Stadstheater
 • Die Zauberflöte is de meest gespeelde opera van Mozart en behoort daarmee tot het onverwoestbare repertoire. Ook ruim tweehonderd jaar na de première blijft de voorstelling een publiekstrekker. Niet alleen vanwege de prachtige muziek, maar ook omdat de rijke symboliek van het sprookjesverhaal verwijst naar thema’s van de wereld van vandaag.
  Beginnend op maart 02, 20:15
  Categorieën: Theater, Stadstheater
 • De Comedy Night is een avond stand-up in zijn puurste vorm. Hilarisch, messcherp, gortdroog, inventief, vreemd, met een muzikale twist, maar altijd grappig. Dat is waar stand-up om draait: de grap!
  Beginnend op maart 02, 20:30
  Categorieën: Muziek, Stadstheater
 • Beleef het 360° Stadstheater vanaf alle kanten! Dit seizoen organiseren we vier keer een rondleiding om jou mee te nemen achter de schermen!
  Beginnend op maart 03, 14:00
  Categorieën: Theater, Stadstheater
 • Crooner Ronald Douglas zal zondagmiddag 4 maart optreden bij Fascinating Jazz in het Golden Tulip Hotel. Hij wordt hierbij ondersteund door pianist Rob van Kreeveld (o.a. Paul van Vliet) en Henk Haverhoek (o.a. Pia Beck) op contrabas.
  Beginnend op maart 04, 14:30
  Categorieën: Evenementen, Muziek, Muziek alg
 • Op 7 maart start weer een cursus Theatersport. Theatersport is improvisatietheater vergelijkbaar met Televisie programma’s als “De Lama’s” en “In goed gezelschap”.
  Beginnend op maart 07, 09:30
 • Sugar Lips zal op 8 maart Internationale Vrouwendag optreden in het Stedelijk College. Sugar Lips is een enthousiast allround zangtrio uit Den Haag dat muziek en entertainment van goede kwaliteit combineert en garant staat voor een onvergetelijke optreden.

  Beginnend op maart 08, 19:30
  Categorieën: Evenementen, Muziek, evenement alg
 • Schoolband, vioolorkest, singer songwriter of een andere solist; alle amateurmuzikanten uit Zoetermeer kunnen deelnemen aan de 18e editie van het HKZ-CKC Muziekconcours.
  Beginnend op maart 23, 07:00
  Categorieën: Evenementen, Muziek, Muziek alg
19 1766 events7ed03143782564e00bb667b5f4bbdf36

-advertenties-

-goede doel-