Cultuur agenda

 • Vandaag staat de leerlingen muziekavond van De Brug Muziekschool op het programma
  Beginnend op maart 02, 14:30
  Categorieën: Muziek, JJ Music House logo
 • De Zeeuwse bluesrockers van The Juke Joints zetten inmiddels al 40 jaar de internationale podia in vuur en vlam. In 2018 werd het 35-jarig jubileumjaar luister bijgezet met een live CD/DVD ’35 Years of Rock Rollin Blues’ en maakte Omroep Zeeland de documentaire 'This Is It, 35 jaar blues van Zeeuwse bodem’
  .Dit concert is uitverkocht
  Beginnend op maart 03, 14:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • Van Hoorne Entertainment presenteert een swingend concert voor de hele familie boordevol vrolijke muziek en natuurlijk wereldberoemde sprookjes zoals Roodkapje, Assepoester, Doornroosje,
  Beginnend op maart 05, 09:00
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
 • De twee beste kattenvriendjes van het land beleven weer een nieuw, grappig, muzikaal maar bovenal feestelijk avontuur. Het leuke aan dit avontuur is, jij bent uitgenodigd!
  Beginnend op maart 05, 10:15
  Categorieën: Theater, Stadstheater logo
 • Wiebel, ren en spring! Lekker bewegen op muziek. Samen dansen en we maken met z’n allen plezier.
  Beginnend op maart 05, 10:45
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
 • Filmhuis Cameo vertoont wekelijks in het Stadstheater een selectie speelfilms en documentaires van hoge kwaliteit. Deze week vertonen zij: Il Primo Giorno della mia Vita
  Beginnend op maart 05, 15:00
  Categorieën: Filmhuis Cameo logo, Filmhuis
 • Ronald de Jong (1956) kreeg zijn eerste orgellessen op 16-jarige leeftijd van Ben Feij. Op zijn 17e werd hij toegelaten voor hoofdvak Orgel aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, waar hij in 1983 het Uitvoerend Musicus-diploma behaalde met het predikaat "zeer goed"
  Beginnend op maart 06, 12:45
 • Op woensdag 6 maart is er een concert in Centrum De Regenboog. Contrabassist James Oesi en pianiste Djuwa Mroivili brengen een afwisselend programma met als titel “Spiritual Music”.
  Beginnend op maart 06, 20:15
 • Dit theaterseizoen vieren de frontmannen van de legendarische band The Cats, Piet Veerman en Arnold Mühren hun 80ste verjaardag.
  Beginnend op maart 07, 20:15
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
 • Tjitske Reidinga wilde iets liefs, iets grappigs, iets magisch maken. Daarom schreef ze de voorstelling waar ze zelf naartoe zou gaan.
  Beginnend op maart 08, 20:15
  Categorieën: Theater, Stadstheater logo
 • De Herman Brood Academie gaat weer op tour! De HBA On Tour is al 15 jaar lang een springplank voor opkomende bands van de Herman Brood Academie
  Beginnend op maart 08, 20:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • Geurt van Lagen presenteert zich op zaterdag 9 maart 2024 om 15.30 uur als de nieuwe cantor-organist van de Oude Kerk in Zoetermeer. Hij geeft een orgelconcert op het tweeklaviers Lohman-orgel (1838)
  Beginnend op maart 09, 15:30
 • Al je jeugdhelden zijn terug van weggeweest! Sterker nog, ze zijn live te bewonderen in het theater! ‘Kijkbuisvrienden’ is een muzikale theatershow vol nostalgie en is met recht een ‘trip-down memory lane’ te noemen. Een avond lang zullen oude jeugdhelden eenmalig herrijzen.
  Beginnend op maart 09, 20:15
  Categorieën: Theater, Stadstheater logo
 • Voor een avondje dampende discostampers en vette soulkrakers is Sneaky G de juiste band. Deze 10-koppige band barst van de energie en spettert van het podium.
  Beginnend op maart 09, 20:30
  Categorieën: Muziek, JJ Music House logo
 • Op zaterdag 9 maart van 20:30 tot 03:00 uur organiseert Club Locomotion bij Het Wapen van Zoetermeer weer: Let’s go Loco! Terug naar muziek van toen, de stappers van toen en de Loco DJ’s van toen.
  Beginnend op maart 09, 20:30
  Categorieën: Evenementen, Seghwaert, Muziek
 • Geloof het of niet, maar in feite is Janneke een optimist. Altijd al geweest ook. Zo ingewikkeld is het leven niet: Als je moe bent, ga dan zitten. Als je iets niet leuk vindt, stop er dan mee
  Beginnend op maart 09, 20:30
  Categorieën: Theater, Stadstheater logo
 • Nik West is impressive! Haar explosieve optredens zijn uniek door haar grote talent als bassiste, haar expressieve zang; zij kan zowel een zachte, soepele jazzy stem als een raspende hoge rockzang zingen en door haar stage performance.
  Beginnend op maart 09, 20:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • Mees Kees gaat met zijn klas op kamp naar de duinen. Omdat mevrouw Dreus wil dat het vooral een leerzame werkweek wordt, geeft ze Mees Kees een goed dichtgetimmerd werkplan mee.
  Beginnend op maart 10, 13:30
  Categorieën: Theater, Stadstheater logo
 • Het is zondagmiddag, na Rust en Reinheid op de vroege morgen is het tijd voor Rock en Relax bij JJ Music House met de Utrechtse coverband Insert Coin(s)! Insert Coin(s) zorgt met o.a
  Beginnend op maart 10, 15:00
  Categorieën: Muziek, JJ Music House logo
 • Saga is een progressieve-rockband uit Canada. Saga speelt progrock met invloeden uit de jazzrock, met verwijzingen naar oa Gentle Giant en Genesis. De huidige bezetting is Dusty Chesterfield, Mike Thorne, Michael Sadler, Ian Crichton en Jim Gilmour.
  Beginnend op maart 10, 20:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
Laad meer 43 1766 events7ed03143782564e00bb667b5f4bbdf36

-goede doel-