Cultuur agenda

 • Filmhuis Cameo vertoont wekelijks in het Stadstheater een selectie speelfilms en documentaires van hoge kwaliteit. Deze week vertonen zij: Queen of hearts (avond)
  Beginnend op oktober 15, 15:00
  Categorieën: Filmhuis Cameo logo, Filmhuis
 • De Oude Kerk is bij uitstek de plek waar liefhebbers van klassieke muziek en ervaren en aankomende musici elkaar graag ontmoeten. Het historische interieur en de uitstekende akoestiek bieden een mooie muzikale beleving. De lunchpauzeconcerten op woensdag vormen een aangenaam rustpunt in de week.
  Beginnend op oktober 16, 12:45
 • Twee seizoenen geleden overdonderde George van Houts met Kom Plot, een theatercollege over de aanslag op de Twin Towers en de hiermee samenhangende ‘conspiracies’.
  Beginnend op oktober 16, 21:30
  Categorieën: Theater, Stadstheater logo
 • Een gezin vertrekt naar Frankrijk: de zonnepanelen werken, de biologisch dynamische koeien grazen zich gelukkig, de gepensioneerde gasten knuffelen met oerkippen.
  Beginnend op oktober 16, 22:15
  Categorieën: Theater, Stadstheater logo
 • Stijn en Eline speelden van 2010 tot 2014 samen in een band en gingen daarna verder als duo. Zij zijn gaan schrijven aan een eigen repertoire en brachten begin 2018 onder de naam WASE een eigen album uitgebracht op Spotify.
  Beginnend op oktober 17, 20:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • Zes vrienden komen elkaar na 50 jaar tegen en vertellen elkaar wat ze hebben meegemaakt in hun leven. 
  Beginnend op oktober 17, 21:50
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
 • Na een succesvolle eerste theatertour laat Jim van der Zee, winnaar van The Voice 2018, opnieuw van zich horen met de show ‘Starting The Engine’.
  Beginnend op oktober 17, 22:51
  Categorieën: Theater, Stadstheater logo
 • Toontje Lager, één van de populairste Nederlandstalige bands van begin jaren tachtig, speelt komend seizoen een korte clubtour door Nederland.
  Beginnend op oktober 18, 20:30
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • JJ Music House verwelkomt 18 oktober Crossfire Blues Band. Deze band komt uit het zuiden van Engeland en ze maken snel naam in de wereld van live muziek met een combinatie van blues, soul, jazz en funk.
  Beginnend op oktober 18, 20:30
  Categorieën: Muziek, JJ Music House logo
 • Een ongedwongen avond met een drankje en een hapje binnen handbereik, muziek, vrienden én meerdere goede comedians van eigen- of Vlaamse bodem en soms zelfs overzees. Kortom, de perfecte vrijdagavond. 
  Beginnend op oktober 18, 22:21
  Categorieën: Theater, Stadstheater logo
 • Wegens groot succes terug in het theater. De voorstelling waarin Danny Vera muzikaal groter uitpakt dan ooit! Waar hij tijdens eerdere tours met band of zelfs helemaal alleen te zien was, voegt Danny er deze keer een blazerssectie én strijkensemble aan toe.
  Beginnend op oktober 18, 22:27
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
 • Heeft u zin in een Hollandse feestavond of wilt u het een keer meemaken.Dan bent u van harte welkom in Wijkgebouw T Span in de wijk Noordhove.
  Beginnend op oktober 19, 19:30
 • In de Musicdome (Silverdome) is zaterdag 19 oktober een heerlijke Rhythm & Blues avond. Deze avond treedt een internationale blues band op: Little Roger & the Houserockers. Eersteklas Chicago blues uit de jaren vijftig, boogie en swingende jump blues, dat is wat je mag verwachten van deze band.
  Beginnend op oktober 19, 20:00
 • De Canadese progressieve rockband Mystery werd in 1986 opgericht door multi-instrumentalist Michel St-Père. De band maakte in 2013 hun debuut in Nederland.
  Beginnend op oktober 19, 20:00
  Categorieën: Muziek, De Boerderij logo
 • Van kleinkunstige pop tot bombastische rock, van Toffe Haan kun je alles verwachten. Listige samenzang, snuggere teksten en uitmuntend gitaarspel strijden heldhaftig om suprematie.
  Beginnend op oktober 19, 20:30
  Categorieën: Muziek, JJ Music House logo
 • De zomer is helaas afgelopen maar we gaan door in de herfst om jullie te vermaken met onze Tropical Party . Het wordt wederom Tropical Hot. Onze huis dj's zullen jullie vermaken en laten swingen, stilzitten is geen optie.
  Beginnend op oktober 19, 21:30
 • “En weer een toptalent uit Brabant”. Zo luidt de titel van de lovende recensie die Nabil ontving voor zijn tweede avondvullende voorstelling ‘Monopoly’.
  Beginnend op oktober 19, 21:54
  Categorieën: Theater, Stadstheater logo
 • Wie is de Nederlander? Bestaat er zoiets als dé Nederlandse volksaard? En wat zijn onze volkomen- maar vooral onvolkomenheden? Marcel van Roosmalen, Roelof de Vries en Jan Dirk van der Burg doen in Dit Is Zoetermeer een poging hier het antwoord op te vinden. 
  Beginnend op oktober 19, 22:00
  Categorieën: Theater, Stadstheater logo
 • Samen met uw (klein)kind in de herfstvakantie naar het theater! Kom in de herfstvakantie lekker knutselen, film kijken en leer een echte theatertechnicus te worden in een half uur tijd! Maak bijvoorbeeld het toneelbeeld na, belicht de decorstukken en zorg voor het juiste geluid tijdens de voorstelling.
  Beginnend op oktober 21, 10:45
  Categorieën: Theater, Stadstheater logo
 • Ben je klaar voor de meest populaire Pubquiz van Zoetermeer!? Net als voorgaande seizoenen stellen de Pubquizmasters de kennis van een vijf man sterk team met de proef op de som.
  Beginnend op oktober 21, 20:00
  Categorieën: Muziek, Stadstheater logo
Laad meer 121 1766 events7ed03143782564e00bb667b5f4bbdf36

-advertenties-

-goede doel-