traumaheliMars 2Een medische noodsituatie in een woning aan de Timmermanshove heeft op woensdagochtend 10 juli voor veel drukte gezorgd. Rond 11.15 kwam een ambulance ter plaatse, niet veel later kwam er een tweede bij. Daarna ook de brandweer. Vervolgens landde er een traumahelikopter op de Marsmanshove.

politieBlaastestDe politie suste een ruzie tussen drie mannen met duidelijk teveel alcohol op. Zij kregen een blaastest en zij bleken inderdaad onder invloed. Omdat één van hen mogelijk wilde gaan rijden, kregen zij een rijverbod. Een kwartier later hielde de politie een auto staande en zie daar.

kopstaartOostwegEen bestuurder stond voor het verkeerslicht aan de Oostweg, bij het Maximaplein te wachten op groen licht, toen er ineens een auto met flinke vaart om zijn achterbumper klapte. Bij deze aanrijding in de vroege ochtend van 6 juli moest de ambulance ter plaatse komen.

WhatsApp Image 2019 06 27 at 14.42.39Een autobrand aan de Spreestroom in Oosterheem zorgde voor flink wat rookontwikkeling die in de wijde omtrek te zien was. Een busje dat geparkeerd stond brandde volledig uit. De toegesnelde brandweer kon het voertuig niet meer redden.

politieEn UitgaansgeweldDe politie heeft de handen vol aan het uitgaansgeweld in het Stadshart. Tijdens het afgelopen weekend liep dit hoog op. Er was een forse inzet van de politie nodig, met behulp van de hondenbrigade en agenten van andere bureaus om de overlast terug te dringen. 

politie auto sirene 6Een motorrijder met passagier ging slingerend over de weg. Na het geven van een stopteken, ging de motorrijder er vandoor. Een achtervolging eindigde op de Van Aalstlaan na een val. Met getrokken wapen werden de verdachten benaderd.

storing 112Door een storing is het noodnummer 112 niet of zeer slecht te bereiken. De politie heeft een alternatief nummer voor zowel 112 als 0900-8844 open gezet. Ook zijn er meer agenten op straat. Het is onduidelijk hoe lang de storing zal duren.

schietpartij denemarkenlaanNa het schietincident op de Duitslandlaan op maandagavond 17 juni hebben agenten drie personen aangehouden. Bij het schietincident raakte één persoon gewond. De politie is op zoek naar getuigen van het incident.

schietpartij denemarkenlaanBij een schietpartij op de Denemarkenlaan nabij het Stadshart is maandagavond even na 19.00 uur één persoon gewond geraakt. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Er zouden twee personen zijn aangehouden.

brand berkelEen zeer grote brand in een industrieterrein van Berkel en Rodenrijs veroorzaakt maandagmiddag veel rook- en stankoverlast. Tot in de wijde omgeving is de rookpluim te zien en worden mensen geadviseerd om ramen en deuren te sluiten.

-advertenties-

-goede doel-