mz haagsebosBij de flat Haagsebos in Meerzicht hebben zaterdagavond 3 personenauto’s in brand gestaan. Een geparkeerde auto stond in brand, het hevige vuur zorgde ervoor dat de twee ernaast geparkeerde auto’s ook in vlammen op gingen.

OngevalA12De politie had de handen vol aan twee verschillende ongelukken op dinsdag 2 januari. Op de Aziëweg kwam een auto in de greppel en op de A12 botste een auto tegen de vangrail en andere auto's aan. In beide gevallen was er alcohol in het spel.

20200101 15673De rook van de zeer grote brand aan de Industrieweg was door heel Zoetermeer te zien en te ruiken. Door een groot deel van de stad liggen asdeeltjes en mensen met longproblemen kunnen last krijgen van de rook.

brand industrieweg6Een zeer grote brand heeft in de nieuwjaarsnacht meerdere bedrijfspanden aan de Industrieweg verwoest. De brand werd om even over half drie ontdekt, in het recyclingbedrijf firma Koot. De metershoge vlammen sloegen al snel over naar naastgelegen panden.

westpuntNet na de renovatie van 't Westpunt, het bezoekerscentrum in het Westerpark, is het gebouw op de laatste dag van 2019 tot de grond toe afgebrand. In de ochtend van 31 december probeerde de brandweer tevergeefs het houten huisje te redden.

20191107 13102Weer kwamen er meldingen binnen bij de politie over schoten op Club Cobra in de Amsterdamstraat (centrum). Op maandagavond 30 december maakten omwonenden melding van harde knallen. De politie heeft alle wegen rond de club afgesloten voor onderzoek.

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-