Australieweg2Zondagmiddag 10 maart heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto's op de Australiëweg in Zoetermeer. De auto’s kwamen rond 15:30 uur met elkaar in botsing waarna één van de personenauto's een verkeerspaal ramde en tot stilstand kwam tegen een boom.

knmi code oranjeHet KNMI geeft voor vanmiddag een weeralarm code oranje vanwege zeer zware windstoten. Code oranje geldt in onze regio van 12 tot 16 uur, daarna geldt nog tot zondagavond 21 uur code geel. De wind komt uit een westelijke tot noordwestelijke richting.

IMG 0551In een spoedoverleg heeft het college van B&W besloten de fietspaden aan de Eerste Stationsstraat, Karel Doormanlaan en de Paltelaan te sluiten. ook worden verkeersregelaars ingezet. Het besluit is genomen nadat eerder vandaag weer een fietser onder een vrachtwagen terecht kwam.

IMGM6837Vrijdagmiddag 8 maart heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een tankwagen en een fietser op de kruising Karel Doormanlaan en de Eerste Stationsstraat in Dorp.

politie auto 11De politie heeft dinsdagmorgen bij verschillende huizen in Den Haag (Ypenburg) en Zoetermeer invallen gedaan in een onderzoek tegen spookbewoning. Drie personen zijn aangehouden die worden verdacht van betrokkenheid bij witwassen, waaronder een Zoetermeerse man van 57 jaar.

vuurwerk2Door zwaar vuurwerk in een afvalbak te doen, is op de Händelrode de deksel van deze bak, door een schutting van een woning geblazen. De materiële schade is behoorlijk, maar omdat de bewoners niet in de tuin waren, zijn er geen gewonden gevallen.

politielogo op auto 3Een bestuurder reed zondagochtend 3 maart met 130 km per uur over de Australiëweg en ging golvend door het verkeer. Per toeval reed daar ook een auto van de hondenbrigade. Na een achtervolging tot in de Edisonstraat kon de wegpiraat staande gehouden worden. De bestuurder rook sterk naar alcohol.

IMG 0549Een krantenbezorger is woensdagochtend 27 februari ernstig  gewond geraakt na een aanrijding met een vrachtwagen aan de Karel Doormanlaan in Zoetermeer. Tegen 07:00 uur in de ochtend ging het mis op de kruising Karel Doormanlaan met de Eerste stationsstraat.

politie auto 11Een automobiliste reed maandag 25 februari tegen een geparkeerde auto op de J. Bellamyhove in Buytenwegh. Kort na dit incident is zij verder gereden. Rond 21.15 werd de politie gebeld en startte een zoektocht. Niet veel later konden zij de vrouw staande houden en werd een speekseltest afgenomen.

-advertenties-

-goede doel-