DSC 0421De 112 Veiligheidsdag op 18 mei, kon rekenen op zonnig weer en heel veel bezoekers. Voor de opening kwamen brandweercommandant Spuitgraag en burgemeester Aptroot in een oldtimer brandweerauto aan. Het publiek kon zich laten voorlichten over alles wat met veiligheid te maken heeft.

burgernetDe Zoetermeerse politie roept via Burgernet op om uit te kijken naar een 9-jarig meisje in Buytenwegh. Het meisje is vermist vanaf de Madernarode, vlak bij de Muzieklaan en Winkelcentrum Buytenwegh.

IMG 20190515 WA0002Dertig sportende kinderen moesten woensdagmiddag 15 mei de Noord-Westerhal met spoed verlaten door een brand in de kantine. Het personeel heeft iedereen in veiligheid weten te brengen. De brand die rond 14.30 is ontstaan werd via middelbrand opgeschaald naar grote brand.

politieburo 2Een tip van de dienstdoende beveiliger in parfumerie Douglas in het Stadshart heeft afgelopen vrijdag gezorgd voor de aanhouding van een professionele winkeldief uit Roemeniƫ. De man wilde met een geprepareerde schoudertas parfums stelen in de winkel.

Whatsappoef2De politie Zoetermeer heeft op zaterdag 11 mei een grote oefening gehouden in elke wijk. Als oefening werd een oudere verwarde man vermist, waarbij Whatsapp groepen, beveiligers en de WAS actief hielpen zoeken. Samen met de meldkamer werd de verwarde man teruggevonden.

IMGM9997Een vrachtwagen heeft zich vrijdagmiddag klem gereden onder het spoorwegviaduct aan de Parkdreef in Seghwaert. Op de brug staat duidelijk de hoogte, 3,4 meter, aangegeven, maar de chauffeur dacht er toch wel doorheen te kunnen.

Voorweg1De bestuurster van een bestelbus lijkt de 'laagte' van het viaduct aan de Voorweg totaal fout ingeschat te hebben. Met een enorme klap kwam de wagen klem te zitten en moesten de hulpdiensten een helpende hand toesteken.

hildebrand1Een overvaller, geheel in het zwart gekleed heeft maandagavond 22 april een woning aan de Hildebrandhove in Buytenwegh overvallen. De man drong het huis binnen met een vuurwapen in de hand en vroeg naar de kluis.

politie auto 11Burgernet heeft een melding uit laten gaan over de vermissing van een jongen van 13 jaar. Hij is vanuit de Molenstraat vertrokken. Er is geen naam van de jongen naar buiten gebracht, maar wel een signalement. Wie weet waar deze jongen is?

-advertenties-

-goede doel-