politie uniform 7Het afgelopen weekend heeft de Zoetermeerse politie 90 meldingen behandeld. In totaal werden er 8 verdachten aangehouden. Er waren incidenten bij de horeca, maar ook in het verkeer. Daarnaast kwam de politie in actie voor een autobrand in Rokkeveen.

oostweg1Drie auto's zijn op de Oostweg, de N470, met elkaar in botsing gekomen. Eén van de voertuigen is hierbij in het water terecht gekomen. De inzittenden zijn door de brandweer weer op het droge geholpen.

traumaheli donker 7De traumahelikopter heeft een landing gemaakt nabij het Silverdome om te helpen bij een gewonde in een uitgaansgelegenheid aan het Oostwaarts in het Stadshart. Het slachtoffer is met spoed vervoerd.

autobrandTwee auto’s zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag in vlammen opgegaan aan het Ambergeel in Rokkeveen. De melding van een autobrand kwam op 22 februari om 01:51 uur binnen bij de politie en brandweer.

traumaCW 3Op koopavond een gele helikopter over zien komen bij Centrum West trekt veel aandacht. Rond 18.05 zette de traumaheli zijn landing in om hulp te kunnen verlenen aan een slachtoffer in een sportschool.

cobra2Agenten hebben twee verdachten aangehouden voor schietincidenten bij uitgaansgelegenheden Cobra en Magnum. Maandag 17 en dinsdag 18 februari werden twee mannen, Rotterdammers, van 19 en 20 jaar aangehouden.

aanrijding australiewegEen bestuurder van een bestelbus verloor maandagochtend 17 februari om 9:30 uur de macht over het stuur en kwam tot stilstand tegen een paal. De toegesnelde ambulance hoefde niet in actie te komen, de bestuurder kwam met de schrik vrij en bleek gelukkig niet gewond.

politie uniform 7De Zoetermeerse politie vraagt om hulp bij het onderzoeken van twee zaken in de stad. Een slechtziende man werd op oudjaarsdag belaagd met vuurwerk en op de Muzieklaan werd een automobilist afgelopen zondag gewelddadig.

EQ33fNVW4AAijzuBurgemeester Aptroot liep in de nacht van zaterdag op zondag mee met de politie in Zoetermeer. Hij verbaasde zich tijdens de nachtdienst over 2 15-jarige jongeren, die zich met veel alcohol op en in bezit van een groot mes misdroegen.

brandweer 2wagensDoor een keukenbrand in een woning aan de Cornelis van Eerdenstaat in de wijk Dorp, moesten dinsdagavond 4 februari mensen hun huis uit. De brandweer schaalde op naar middelbrand.

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-