• Opnieuw brand in leegstaande boerderij

  brandweer logo op auto 1Aan de Rokkeveenseweg is vannacht opnieuw brand uitgebroken in de al eerder uitgebrande boerderij, de Nutriciahoeve. Omstreeks drie uur werd de brandweer gealarmeerd voor een brand in de omgeving van de boerderij, maar bij aankomst bleek het gebouw zelf in brand te staan.

 • Aanhouding wegens mishandeling en wapenbezit

  politie wapenbezitDe politie Zoetermeer heeft meerdere verdachten aangehouden op verdenking van mishandeling en wapenbezit. Op zondag 21 april vond er op de Akkerdreef in Seghwaert een mishandeling plaats waar mogelijk ook wapens bij betrokken zouden zijn. 

 • Miljoenen aan drugs gevonden door politie

  drugs gevondenBij een controle van twee voertuigen is in de nacht van woensdag 27 op donderdag 28 maart een grote hoeveelheid drugs aangetroffen. Twee verdachten, een 49-jarige man uit Den Haag en een 41-jarige vrouw uit Zoetermeer, zijn aangehouden.

 • Verdachte van mishandeling 9-jarige meldt zich

  politielogo op auto 1Maandag 25 maart verspreidde de politie het signalement van een dader van een zware mishandeling van een 9-jarige jongen in Oosterheem. Een dag later heeft de verdachte, een jongen van 13 jaar, zich gemeld op het politiebureau, hij wordt verder verhoord.

 • Getuigen gezocht na zware mishandeling 9-jarige

  politielogo op auto 1De politie is op zoek naar getuigen van een zware mishandeling in de namiddag van zaterdag 23 maart op het Schipluidenpad in Oosterheem. Het slachtoffer, een jongen van 9 jaar, raakte hierbij gewond.

 • Vrachtwagen rijdt zich klem onder viaduct

  vrachtwagen viaductMaandagmorgen vergiste een vrachtwagen zich bij het viaduct bij de Parkdreef in de hoogte van zijn wagen en reed zich klem onder het viaduct. Team Handhaving was op dat moment toevallig net aanwezig in winkelcentrum Seghwaert, toen zij een harde klap hoorden snelden zij naar het ongeval.

 • Gaslek Hitchcockstrook

  hitchcockstrook gaslek2Brandweer, politie en team handhaving moesten maandag 4 maart in actie komen op de Hitchcockstrook in De Leyens. Tijdens werkzaamheden werd een leiding geraakt en ontstond een groot gaslek.

 • Bewoners gered bij woningbrand Absrechtstraat

  brandweer logoopautoBij een woningbrand aan de Absrechtstraat zijn op maandag 19 februari rond half een in de middag een aantal bewoners door de brandweer van het dak gered nadat er op de begane grond brand was ontstaan. De aanwezigen in de woning zijn vervolgens het dakje aan de achterzijde van de woning op gevlucht.

 • Politie zoekt racefietser die geslachtsdeel toont

  team zeden wielrenner 2De politie is op zoek naar een racefietser die in augustus 2023 twee meisjes lastig viel in Rokkeveen. De meisjes speelden op straat toen de man op de racefiets bij hen stopte en zijn geslachtsdeel liet zien.

 • Kinderen met nepvuurwapen aangehouden in Stadshart

  nep vuurwapenDe politie kwam meteen in actie bij de melding dat twee jongens met een vuurwapen rondliepen in het Stadshart. Dit was op zondag 28 januari rond 19.30 uur. Niet veel later werden twee jongens gesignaleerd en met de grootste voorzichtigheid benaderd. 

 • Politie zoekt oplichter met gestolen bankpas

  240123 team bankfraude benthuizen 1Een inwoonster uit Benthuizen werd maandagavond 11 december gebeld door een zogenaamde bankmedewerker. Deze vertelde het latere slachtoffer dat er iets mis was met haar bankpassen. Later bleek dat er met de bankpassen grote bedragen werden gepind aan de Petuniatuin in Seghwaert.

 • Botsing eindigt met nat pak

  nat pak ongevalEen 21-jarige man probeerde na een botsing met een lantaarnpaal de politie te ontlopen door in het water te springen. Eenmaal in het ijswater zag de bestuurder in dat het geen zin meer had om te vluchten en kwam hij toch maar weer naar de kant.

 • Tunnelbak afgesloten vanwege gladheid

  tunnelbak dicht gladheidDe tunnelbak in de Europaweg in het Stadshart is dinsdagochtend afgesloten omdat de rijbaan spiegelglad was door opvriezend water. Handhaving heeft in de ochtend beide rijbanen afgezet, na verloop van tijd kon één rijbaan weer open.

 • Bekneld na aanrijding Rokkeveen

  politie auto sirene 1Een bestuurder is bekneld geraakt na een aanrijding aan de Mahatma Gandisingel in Rokkeveen. Dit gebeurde op donderdagavond 4 januari niet ver van de Mandelabrug. De brandweer moest de auto open knippen om de bestuurder te bevrijden.

-advertenties-

-goede doel-