politiehelptbijpech3Een auto met pech stond op dinsdag 17 september met pech op de Australiëweg, daar waar je 70 km per uur mag rijden. Agenten zagen de auto staan en vonden het risico op een aanrijding groot. Zij besloten direct over te gaan tot actie.

Zoetermeer veiligHTM, Politie eenheid Den Haag, Wijk en Agent Samen (WAS) en het team Handhaving van de gemeente Zoetermeer hielden op donderdag 12 september een grootscheepse controleactie in tram 3 en 4 van de RandstadRail.

20181119 1581Vrijdagmorgen vroeg, rond 3 uur, werd het Van Tuyllpark opnieuw opgeschrikt door een schietincident. Er werden schoten gelost bij Club Magnum/ restaurant Sultana. Er zijn geen gewonden gevallen, Club Magnum was op dit tijdstip al gesloten.

controlePolitieDe politie Zoetermeer heeft op dinsdag 10 september een serie verkeerscontroles gedaan in verschillende wijken. Hierbij zijn verschillende boetes uitgedeeld. Bij controles op de Aziëweg en de Meerzichtlaan werden geen overtredingen geconstateerd.

lint niet betredenDe politie Zoetermeer zoekt getuigen van een mogelijk schietincident aan de Heuvelweg (Westerpark) op woensdag 4 september. Rond 19.00 uur kwam er een melding binnen bij de politie dat er geschoten zou zijn.

kluisThomas en Rick waren aan het vissen naast het Meerpad toen zij ineens een kluis zagen liggen. De vrienden zijn samen het water ingesprongen en haalden de kluis uit het water. Daarna hebben zij meteen de politie gebeld want ze wisten dat hier 'een luchtje' aan zat.

hennepDe politie Zoetermeer kreeg een anonieme melding over een hennepkwekerij in een woning aan de Vasariruimte in Noordhove. Daar trof het Hennepteam een volledig in bedrijf zijnde kwekerij met 257 planten.

steph3Een brand in de spouwmuur van een autobedrijf aan de Stephensonstraat heeft voor de ondernemer voor de nodige overlast gezorgd. Op vrijdagmiddag 23 augustus moest de brandweer uitrukken voor een brandmelding in een autobedrijf. Er moest een stuk gesloopt worden om te kunnen blussen.

brandEdisonstraatDe politie Zoetermeer onderzoekt de brand in een bedrijfspand aan de Edisonstraat in de nacht van 18 op 19 augustus en komt graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben. De brand veroorzaakte veel schade, één pand brandde volledig uit.

brandEdisonstraatEen brand in een garage aan de Edisonstraat werd door de brandweer al snel opgeschaald naar 'zeer grote brand'. Het vuur is rond 2.30 uur in de ochtend van maandag 19 augustus ontstaan. Het vuur sloeg over naar aangrenzende bedrijven. Negen bewoners moesten hun huis uit.

-advertenties-

-goede doel-