politie auto sirene 1Burgemeester Aptroot heeft de gemeenteraad met een brief geïnformeerd over het optreden van de politie na een vechtpartij aan het Kurkhout in Rokkeveen. Na de vechtpartij, in de nacht van zaterdag op zondag trad de politie stevig op, omdat er mogelijk een vuurwapen in het spel was.

politie auto 11De politie zoekt getuigen van een mishandeling op maandagavond 7 januari op het aan de Osylaan gelegen parkeerterrein bij het CKC. Hierbij raakte een 60-jarige Zoetermeerder gewond.

autobrand a12Een busje is maandagmorgen uitgebrand op de A12, dit zorgde voor veel file in de ochtendspits. Het is nog onbekend waardoor het ongeluk ontstond. Er vielen geen gewonden bij de brand. De weg in de richting van Den Haag werd enige tijd afgesloten tussen Zevenhuizen en Nootdorp.

IMG 0442In een flat aan de Laveibos in Meerzicht heeft vrijdagmiddag 4 januari kort een brand gewoed op het balkon. Het gaat om een woning aan de eerste etage. Volgens omstanders zou het gaan om brand als gevolg van vuurwerk dat op het balkon af ging.

politiebus 1De politie is op zoek naar getuigen van een geweldsincident op de afrit vanaf de Oostweg naar de Bleiswijkseweg. Een verkeersruzie liep uit de hand en draaide uit op geweld.

autoschade calandstraatTijdens Oud en Nieuw zijn er in Oosterheem enkele verdachten aangehouden in verband met vernielingen aan auto's, maar ook in de aangrenzende wijk Noordhove melden bewoners schade. Voor bewoners aan de Calandstraat in Noordhove begon het nieuwjaar minder feestelijk.

aedCFranck

De AED-kast aan de de César Franckrode in Buytenwegh is kapotgeslagen en de defibrillator meegenomen. De wijkagent schrijft op Twitter: "Te triest voor woorden". De schade is behoorlijk. Ook zijn er lang niet overal in de wijk defibrillatoren om levens te redden.

glaspol1De Zoetermeerse politie heeft naar buiten gebracht dat de bestuurder die dinsdag 1 januari de glazen geluidswand kapot reed, is aangehouden. De verdachte was na de aanrijding te voet gevlucht. Hij liet zijn zwaar beschadigde auto en heel veel troep achter.

geluidsscherm1Een auto is dinsdagochtend 1 januari rond 8 uur van de weg geraakt en tegen de glazen geluidswand gereden op de Amerikaweg. Twee steunpilaren en twee zware glazen platen  moesten het ontgelden. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet duidelijk. Het glas lag over een groot gebied verspreid.

-advertenties-

-goede doel-