Unknown copy copy copy copyAfgelopen week kreeg politie Zoetermeer meerdere meldingen van diefstal binnen. Het betrof een drietal meldingen van fietsdiefstallen die alle plaatsvonden op zaterdag 23 mei. In de nacht van vrijdag 22 mei werd de politie opgeroepen voor een woning inbraak. De politie vraagt getuigen zich te melden.

IMG 1151Een bestelwagen met verse maaltijdpakketten van Hello Fresh is zondag rond vijf uur gekanteld op het Bredewater in Meerzicht. De bestuurder nam waarschijnlijk de bocht aldaar te snel en heeft daarbij een stoeprand geraakt, waarna het geheel is omgeslagen.

20200521150053 0Z7A1586Het strand aan het Noord AA is op Hemelvaartsdag door de politie afgesloten wegens teveel drukte. Burgemeester Lokker kwam zelf naar het strand toe en constateerde dat het veel te druk was. Hierna is besloten de toegangswegen af te sluiten en niemand meer toegang te geven tot het strand.

bmwDe politie Zoetermeer ziet dat er de afgelopen weken veel in BMW's is ingebroken. Vaak zonder braakschade. Airbags en navigatiesystemen worden dan uit de auto's geroofd. Autobezitters weten vaak niet dat hun 'slimme autosleutel' de inbreker het leven makkelijk maakt.

fordKaEen motorrijder van politie Zoetermeer zag op de snelweg A12 een Ford Ka slingeren en ging er naast rijden. Daar zag de agent nog meer overtredingen en zette de bestuurder langs de kant. Daar stapelden de prenten zich snel op.

hulpdienstTwee fietsende maaltijdbezorgers, zijn aan het begin van zondagavond met elkaar in botsing gekomen. De twee raakten elkaar op het fietspad van de Nimfkruidvaart. Het fietspad gelegen in de wijk Seghwaert heeft op dat punt een onoverzichtelijke bocht.

politie bord copyDe politie heeft zaterdagmiddag in het Stadshart winkelend publiek verzocht naar huis te gaan. De aanleiding voor het verzoek was de drukte en niet in acht neming van de maatregels. Politie liet via borden weten dat er bij geen gehoor boetes uit gedeeld zouden worden. 

politie uniform 7De politie zoekt getuigen van een beroving op woensdagavond 13 mei in het Westerpark. Een 14-jarige jongen uit Zoetermeer werd hierbij beroofd door twee onbekende jongens. Onder bedreiging van een mes moest hij zijn telefoon afstaan, waarna de jongens er vandoor gingen.

dievenChanelDe politie is op zoek naar verdachten die op 4 januari en 8 maart met een speciale tas voor duizenden euro's aan parfum hebben gestolen. In beide gevallen gaat het om een diefstal die gedaan is door een man en een vrouw. De politie zoekt getuigen.

EXzY7npXsAAhRUVEen zwaar ongeval zorgde dinsdag 12 mei voor een opstopping op de A12 richting Den Haag. Een vrachtwagen reed ter hoogte van Bleiswijk vol in op een botsabsorber. De chauffeur moest uit zijn cabine worden gehaald door de brandweer.

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-