20191214_yannick_webDe heren tafeltennis van Taverzo hebben zich voor het eerst in de historie van de club geplaatst voor de Champions League Tafeltennis. En dat terwijl de club, tot voor kort nog dacht dat er komend seizoen door bezuinigingen en corona geen Europees avontuur meer zou komen.

Sarina Wiegman 1Bondscoach Sarina Wiegman verraste Fc Zoetermeer tijdens een online bijeenkomst met andere voetbalclubs met een driejarig sponsorcontract van ING. Fc Zoetermeer krijgt dit contract, omdat zij een plan heeft ingediend om het meiden- en vrouwenvoetbal verder te ontwikkelen binnen hun vereniging.

Sportief Wandelgroep loopt elk jaar met een grote groep enthousiaste deelnemers mee aan de Nijmeegse Vierdaagse. Nu alle wandelevenementen zijn afgelast, biedt de Nierstichting de wandelaars een alternatieve wandeluitdaging met de Nierdaagse.

ballet 1“Je bent nooit te oud om aan ballet te doen. En het is ook niet moeilijk om balletlessen online te volgen. Ik heb daarmee in deze corona-tijd – de studio moest dicht - geëxperimenteerd. De cursisten zijn zo enthousiast, dat ik vanaf juli mijn online lessen ook landelijk ga aanbieden.”

Keep Your Lane Challenge juni 2020Na de succesvolle solo-duo Coopertest van drie weken geleden stond er afgelopen zondag weer een ander testmoment op het programma bij Ilion voor de topatleten. Dit keer is er gekozen voor een Keep Your Lane Challenge.

20191214 yannick webHet Zoetermeerse tafeltennisteam had door de maatregelen rondom Covid-19 geen rekening meer gehouden met een Europees avontuur komend seizoen, maar het lijkt er alsnog van te komen. Door wijzigingen van de Europese bond lonkt een deelname aan de Champions League voor de Zoetermeerse club.

i rHFffM2 X2“Het is hartstikke leuk om zeker in deze tijden toch met elkaar te zijn en gezellig te dansen! Wel op 1,5 m afstand. Superfijn, maar we zijn wel afhankelijk van het weer…..” aldus leerlingen van The Dance Studio Ricardo Sibelo. De leerlingen oefenen buiten voor een openluchtvoorstelling.

voetbaldagenVeel mensen weten nog niet of ze wel op vakantie kunnen dit jaar, maar kinderen die in Zoetermeer wonen en van voetbal houden, kunnen deze vakantie meedoen aan de Zoetermeerse VoetbalDagen van de Buurtvoetbalschool.

snowwrold machineSnowWorld wil op 1 juli de pistes weer openen, wintersporters kunnen dan ook weer ski- of snowboardlessen volgen. Het sneeuwdek is compleet vernieuwd en onderhoudswerkzaamheden zijn vervroegd uitgevoerd.

IMG 8566Soccerstars, de Voetbal techniekschool van Zoetermeer, gaat samenwerken met s.v. DWO. Niet alleen zal Soccerstars zich als sponsor verbinden aan de club, maar zich ook richten op techniektrainingen voor alle leden t/m 14 jaar.

-advertenties-

-goede doel-