Conquesto 1Jeugdspelers van badmintonvereniging Conquesto deden afgelopen weekend mee aan het open jeugdtoernooi van Schollevaar in Capelle aan den IJssel. In actie kwamen Dion D’Ancona, Reno Bruijniks, Centaine Clement, Elisa Thé, Damian de Graaf, Timo Bruijniks, Rowin de Graaf en Oliver Thé.

gangmakers onderwegDe 43e Klaverbladloop had afgelopen zondag uitgelezen loopweer, met onbewolkte hemel, stralende zonneschijn, nauwelijks wind en zo’n 10 graden. Iets wat een organisatie wel kan hopen, maar zelf nooit in de hand heeft.

taverzo winst europacupNa de eerdere 3-1 winst thuis op TTC Neuhausen, wist de tafeltennisploeg uit Zoetermeer in Zwitserland zonder setverlies de volgende ronde te bereiken. Met maximale winst bereikt Benelux Group Taverzo zo de 4e ronde in de Europacup.

2 nov 2019 Onthulling reclamebord SV Oosterheem 2Albert Heijn Meerzicht steunt de Zoetermeerse voetbalvereniging sv Oosterheem. Leo van der Meer, manager van Albert Heijn Meerzicht, steunt hiermee gezond leven en sporten en wil met sport en spel de inwoners van de wijken Meerzicht, Buytenwegh en de Leyens met elkaar verbinden.

 BGT1119 ed 2 webBenelux Group Taverzo heeft afgelopen zondag de thuiswedstrijd in de Europa Cup tegen TTC Neuhausen winnend afgesloten. Tijdens de spannende wedstrijd werd duidelijk dat de jonge Zwitserse ploeg van TTC Neuhausen niet voor niks de 3e ronde heeft bereikt.

Kasper Kardolus 24-09-2014 Rob Verbunt MG 9922Zoetermeerder Kasper Kardolus is een icoon van de schermsport. Zijn schermvereniging Zaal Kardolus bestaat 50 jaar en heeft vele kampioenen voortgebracht. Nog steeds treffen beginnende schermers en (voormalig) kampioenen elkaar wekelijks aan het Speulderbos. Op 25 oktober vierden zij daar het gouden jubileum.

Halloween Duik 2019 schoonspringenDe schoonspringers van WVZ waren zondag 27 oktober naar Antwerpen afgereisd voor de 'Halloweenduik', een wedstrijd vanaf de 1- en 3 meter duikplank. De vijf Zoetermeerse springers namen het op tegen atleten van hoog niveau en wisten zich bijzonder goed staande te houden. 

groep rust copyAfgelopen weekend betraden Bob Lausberg en Justin van Bergen, die beide vanwege een handicap judo op hun knieën beoefenen, de mat op het A-Judo toernooi in Zuid-Holland. Bob behaalde de 1e plaats in zijn categorie. Justin, die in een hogere categorie was geplaatst, vocht zich naar een mooie 3e plaats.

zvvs 2610 kopieDe Zoetermeerse waterpolodames van eerstedivisionist SG WZC moesten hun hoofd buigen voor een sterker ZVVS. In een weinig verheffend duel werd het voor de gasten uit Vlaardingen 5-15. Periodestanden 2-6, 2-5, 0-1, 1-3.

-advertenties-

-goede doel-