Stadscentrum

 • Stadshart logo 2019Oplettende bezoekers en klanten hebben wellicht online al gezien dat Stadshart Zoetermeer een nieuwe huisstijl heeft. Sinds begin maart kan niemand er meer omheen. Vanaf nu prijkt het nieuwe logo ook bij de ingangen van het Stadshart en in alle overige communicatie en uitingen.

 • 20190309 093214Na een grondige verbouwing opent Miss Etam Zoetermeer donderdagochtend 14 maart de deuren van de geheel vernieuwde winkel. Ook zaterdag wordt de heropening gevierd met leuke kortingen voor de klanten.

 • intertoys ohDe Intertoys curatoren hebben een overeenkomst getekend met het Portugese -in speelgoed gespecialiseerde- Green Swan. Van de Intertoys filialen sluiten er 91, waaronder de vestiging aan de Florence Nightingalelaan in Oosterheem. De twee Intertoys vestigingen in het Stadshart blijven voorlopig.

 • GGStadshart3De Gastvrije Geuzen zullen zaterdag 9 maart op de Zoetermeerse markt aan het Marseillepad staan met een eigen kraam. Zij nodigen de Zoetermeerders uit om gezellig langs te komen voor een praatje en een gastvrij kopje koffie/thee.

 • paw patrolZondag 10 maart moeten alle fans van PAW Patrol hun agenda vrijhouden. Die dag brengen Chase en Sky uit de populaire TV serie een bezoek aan Stadshart Zoetermeer. De kinderen kunnen op de foto met hun favoriete held uit de serie.

 • Scènefotos Its a Mans World Fotograaf Eric van Nieuwland 2Na het succes van ‘I’m a Soulman’ komt producent The Legends opnieuw met een ijzersterk soulprogramma naar het theater. Dit keer met een theatrale ode aan de grootse soulzangers allertijden: James Brown, Stevie Wonder en Marvin Gaye. 

 • sh stadshart promenadeNu de winkelpanden in het Stadshart zijn gemoderniseerd, neemt de gemeente het openbaar gebied grondig onder handen. De rode bakstenen in de hoofdstraat en de zijstraten van het winkelgebied worden voorzien van nieuwe stenen in een sfeervol en gemêleerd kleurpatroon.

 • 20190302 Vaasje voor Stanley Uchtmann GVW 8413Minister Sander Dekker heeft zaterdag op het Stadhuisplein beveiliger Stanley Uchtmann in het zonnetje gezet. De minister van Rechtsbescherming gaf aan Stanley een vaasje dat symbool staat voor Nederland.

 • politielogo op auto 3Een bestuurder reed zondagochtend 3 maart met 130 km per uur over de Australiëweg en ging golvend door het verkeer. Per toeval reed daar ook een auto van de hondenbrigade. Na een achtervolging tot in de Edisonstraat kon de wegpiraat staande gehouden worden. De bestuurder rook sterk naar alcohol.

 • invasion 1Zondag 24 maart 2019 zorgen ruim 300 zangers in het Stadstheater voor een spetterend muziekfestijn ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum van dirigent Hans de Wit. Deze feestelijke middag vieren de verschillende koren onder leiding van de jubilaris met een heel gevarieerd repertoire.

 • image v9582Soroptimist International Club Zoetermeer e.o. viert 100 jaar Vrouwenkiesrecht met bijzondere film The Wife met Glenn Close, Jonathan Pryce en Christian Slater. In samenwerking met Filmhuis Cameo en het Stadstheater Zoetermeer organiseren zij deze bijzondere filmavond.

 • 2013 03 08 Vrouwendag Lies 134Wethouder Ingeborg ter Laak opent zaterdag 2 maart om 12.00 uur de Mini Expositie ‘Heldinnen van Zoetermeer’ in het Forum Zoetermeer. De expositie is een samenwerking van de Bibliotheek Zoetermeer met Stichting 8 maart Internationale Vrouwendag.

 • Monique Smit 1 foto Nico KroonGoed nieuws voor liefhebbers van het Bevrijdingsfestival: het muziekfestival groeit in 2019 uit tot een dagvullend bevrijdingsfeest, met niet alleen ’s avonds maar nu ook overdag een line up van artiesten met landelijke bekendheid. Een van de artiesten die overdag optreedt, is Monique Smit.

 • intertoys hollandIntertoys is failliet verklaard, zo maakte de keten gisteren bekend. De drie filialen in Zoetermeer, twee in het Stadshart en één in Oosterheem, zullen nog 6 weken open blijven om de voorraad uit te verkopen. Kadobonnen zijn nog alleen dit weekend in te leveren bij de speelgoedwinkel.

 • 20190203 4692Vanaf 24 februari wordt het Forumcafé elke 2e en de 4e zondag van de maand De Huiskamer van Zoetermeer. Kinderen kunnen meedoen met leuke activiteiten en in de tussentijd kunnen de ouders genieten van een ontbijt of gewoon een goede espresso in het Forumcafé.

 • cobra schietenClub Cobra in het Stadshart is wederom beschoten. Bewoners hoorden een serie knallen en belden meteen de politie. Het zou gaan om een beschieting met een automatisch vuurwapen. Weer heeft de burgemeester spoedoverleg met de politie. De club had na het vorige incident grote veiligheidsmaatregelen genomen.

 • 20190224 oscar night 960x280Kinepolis Zoetermeer vertoont zondag 24 februari vier belangrijke Oscarfilms. De Oscar Night is de ultieme kans om in de bioscoop te genieten van deze kanshebbers, slechts een paar uur voor de felbegeerde beeldjes worden uitgereikt in Hollywood.

 • sh Stadhuis Forum 2De bouw Van het Stadhuis-Forum heeft uiteindelijk 7,5 ton meer gekost dan de begroting, op een budget van ruim €29 miljoen euro. Dit blijkt uit de eindrapportage over de bouw van het Stadhuis, die nu, een jaar na de oplevering, bekend is gemaakt.

 • schrijflettersMijn kind heeft op school moeite met begrijpend lezen. Hoe kan ik mijn kind daarbij helpen? Veel ouders komen met deze en andere vragen naar de bibliotheek. Speciaal organiseert de bibliotheek in het forum een spreekuur voor vragen over het lees- en taalonderwijs van kinderen.

 • valentijnZondag 10 februari staat Stadshart Zoetermeer tussen 12:00 en 16:00 uur in het teken van Valentine 4 Kids. De hele middag zijn er op verschillende locaties in het centrum activiteiten voor kleine bezoekers.

-advertenties-

-goede doel-