TychoDe 9-jarige Tycho maakt vlogs en deze keer een hele spannende. Hij weet een manier te vinden om het terrein van 't Keerpunt op te komen. Hij neemt een kijkje in de badmeester toren en ziet dat het buitenbad vol met regenwater staat. Plots ziet hij een politie auto voorbij rijden.

zonnepaneel2423 zonnepanelen krijgen binnenkort een plek op twee gemeentelijke sportaccommodaties in Zoetermeer. Met dat voorstel stemde de raad afgelopen maandag in. De panelen zullen in totaal 137 kWp opwekken; vergelijkbaar met het verbruik van 40 huishoudens.

diploma uitreikingVijftien deelnemers die via Piëzo en mboRijnland mee hebben gedaan aan de mbo 2 -opleiding Dienstverlener namen met stralende gezichten hun welverdiende mbo2-diploma Dienstverlener in ontvangst uit handen van hun docent en stagebegeleiders.

Zondag in het Park copyZondag in ’t Park heeft dit jaar voor iedere zondag een thema. De tweede zondag heeft als thema Sporty Spice. Vandaag gaat het over bewegen. Niet lui achterover leunen en luisteren, maar voetjes van de vloer. Trek je disco-outfit aan en kom swingen.

woontorens marktDe maximale hoogte van de woontorens die in het centrum van de stad gebouwd zullen worden is teruggebracht tot 90 meter. De toren van 90 meter komt op de locatie Markt 10, waar eerst het Stadhuis stond.

woningen zuidweg googlemapsEr komen geen woningen op de locatie nabij de ‘Zuidweg/Paletsingel’ in Rokkeveen. Maart 2018 stemde de raad in met woningen op deze locatie, maar nu blijkt dat het project financieel niet haalbaar is. Er blijkt een olieleidingentracé in het gebied te liggen.

van tuyllpark googlemapsDe fietspaden door het Van Tuyllpark zullen worden aangepakt om fietsen in het park veiliger te maken. Op korte termijn zal eerst het fietspad dat de Van der Hagenstraat en de Prismalaan West met elkaar verbindt worden verbeterd, later wordt ook het fietsverkeer gescheiden van de auto’s.

dierenlotOm het jaar organiseert IKC De Piramide in Meerzicht een sponsorloop. Een deel van de opbrengst van deze sponsorloop wordt aan een goed doel geschonken, dit jaar heeft de leerlingenraad hiervoor stichting Dierenlot uitgekozen.

Smakelijk smikkelen uit eigen tuin afbeeldingHerkenbaar? Strijd aan tafel, omdat er geen groente gegeten wordt? Kern Kinderopvang heeft een speciaal programma om kinderen te leren om het gezonde deel van de maaltijd ook te lusten. Smakelijke Moestuinen heet het. De eerste oogst is binnen.

20190714 Vakantieperikelen in t Park GVW 7192 X3Zondag in't Park startte het jaar weer met een heel succesvolle 'Vakantieperikelen in't Park' editie. Het wat druilerige weer had geen invloed op de bezoekers en sfeer in 't Park, daar was het als vanouds gezellig!

-advertenties-

-goede doel-