WhatsApp Image 2019 03 16 at 17.00.17Jong Perspectief organiseerde zaterdag 16 maart 5 verschillende workshops voor kinderen tussen de 6 en 16 jaar. Jongeren gingen hierbij vooral zelf aan de slag met taarten bakken, boren en zagen of foto’s maken.

Foto opening expositie Mijn eigen Stad door wethouder PaalvastWethouder Paalvast opende woensdag 20 maart in het Forum de Art-Lab expositie ‘Mijn eigen stad’. Het kunstwerk is gemaakt door 18 jonge kunstenaars tussen de 6 en 12 jaar in Art-Lab Palenstein.

20190322 6448IKC Klimboom kreeg vrijdag 22 maart, op Nationale Pannenkoekendag, Kikker op bezoek. De kleuterheld kwam graag een pannenkoek mee eten, samen met de ruim 100 opa’s en oma’s en de peuters en kleuters.

IMG 1096Een groep geïnteresseerde inwoners heeft afgelopen maandagavond 18 maart 2019 als ‘gast van de raad’ de raadsvergadering bijgewoond. Daarbij heette burgemeester Aptroot hen in het bijzonder welkom.

190320 certificaatuitreiking opstapNegen deelnemers van het Project Opstap naar maatschappelijke participatie kwamen na de inburgering nog eenmaal bijeen om hun project af te sluiten. De deelnemers zijn een half jaar lang intensief bezig geweest met het volgen van taallessen, lessen maatschappijoriëntatie en intervisie.

Jack O Jane 300x273Wie van rock houdt, is vrijdagavond in JJ Music House aan het juiste adres. Met de bands Game of Tones en Purple Rockz wordt het genieten. Maar ook zaterdag en zondag is het feest in het Van Tuyllpark met FiftyII50 en Jack O Jane.

Zoetermeer Pas LogoIn Zoetermeer is het mogelijk voor gezinnen met een laag inkomen om de Zoetermeerpas aan te vragen. Wat deze pas precies inhoudt en wat u ermee kunt zal in een serie artikelen aan het licht worden gebracht. Deze week: Passieve kortingen.

IMG 1182 2De gemeente heeft enkele verkeersmaatregelen getroffen op het kruispunt Eerste Stationsstraat en de Karel Doormanlaan. Om de veiligheid op dit kruispunt te vergroten is er donderdagmorgen een extra verkeerslicht voor fietsers geplaatst.

Young Music Talent 2019 CKC partnersVrijdag 22 en zaterdag 23 maart staan 120 deelnemers in de voorrondes van dé muziekwedstrijd voor iedereen t/m 21 jaar: Young Music Talent. Solisten en ruim 10 ensembles, van klassiek tot rap, presenteren hun gekozen werk, eigen muziekstuk of improvisatie in de Theaterzaal van CKC & partners.

rock symfonieWanneer je een compleet orkest toevoegt aan de muziek van Queen, een big band bij Guns N’ Roses en een slagwerkgroep tijdens Live and let die, dan krijg je een muzikaal spektakel waar je u tegen zegt. Muziekvereniging Kunst en Vriendschap gaat zondag 23 maart deze uitdaging aan.

-advertenties-

-goede doel-