facebook

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws en praat mee met onze lezersvraag!

Op de Facebookpagina van Zoetermeer Actief is snel het laatste nieuws van onze stad te vinden: www.facebook.com/ZoetermeerActief/

Wilt u weten wat er allemaal te beleven is in Zoetermeer? Kijk dan snel op onze evenementenpagina!  www.facebook.com/EvenementenZoetermeer/

 

20191116 13396Sinterklaas is aangekomen in Nederland en kwam meteen langs in Stadshart Zoetermeer om een gezellig feestje te bouwen met alle kinderen. De Sint kwam aan met de koets en werd op het Cadenzaplein ontvangen door burgemeester Aptroot.

Geldfit ZoetermeerIn Nederland heeft bijna de helft van de huishoudens te maken met geldproblemen. Dat kan iedereen overkomen, de gemeente Zoetermeer is daarom een campagne gestart met Geldfit om mensen meer inzicht te geven in hun financiƫle situatie en te helpen als dat nodig is.

Soroptimist Club ZoetermeerDe Zoetermeerse Watertoren en molen De Hoop zullen oranje gekleurd worden voor de actie Orange the World, tegen geweld tegen vrouwen. Soroptimist Club Zoetermeer e.o. steunt de actie van Orange the World en probeert hier zoveel mogelijk aandacht voor te vragen.

20190915 11790De gemeente en Sweet Lake Welness B.V., de nieuwe eigenaren van voormalig zwembad het Keerpunt, hebben een overeenstemming bereikt: het buitenbad moet komende zomer open gaan. Het kort geding dat de gemeente had aangespannen tegen Sweet Lake Welness is hiermee van de baan.

woodstone1Afgelopen weekend was restaurant Woodstone pizza and wine voor het laatst geopend. Het restaurant gelegen aan het Oostwaarts in het stadshart maakte op hun facebook pagina bekend dat het restaurant vanaf nu gesloten is.

waaijerOud-burgemeester van Zoetermeer Jan Waaijer is toegetreden tot het bestuur van JobHulpMaatje Zoetermeer. Deze organisatie begeleidt werkzoekenden naar werk, in aanvulling op de bestaande overheidsdiensten.

The Swinging Company2 Take20Swinging Company is 20 jaar geleden opgericht. Een mooie productie met de passende naam Take20 is gemaakt om dit te vieren. Het koor maakt al jaren mini-musicals, ook nu weer staat er een mooie op het programma, The Phantom of the Opera. In de speciale bewerking wordt het verhaal in een uur verteld.

Sinterklaas komt morgen weer aan in Nederland. Naast het landelijke Sinterklaasjournaal, zijn er ook regionale journaals en zelfs een Zoetermeers Sinterklaasjournaal. Het sinterklaashuis zoetermeerZoetermeerse verhaal speelt zich af rond het sinterklaashuis in de Dorpsstraat.

Foto 6 genomineerdenDe zes genomineerden voor de Publieksprijs Kunst & Cultuur voor dit jaar zijn bekend. Het zestal die kans maken zijn De Muzen, UITparade, Art-Labs ISK, JJ Blues & Roots festival, Oosterkerk Scratch en Jan Dirk van der Burg. Het publiek bepaalt wie de Publieksprijs Kunst & Cultuur gaat winnen.

-advertenties-

-goede doel-