Bestuur YFZMargo Geelhoed en Pritha Maheswari tekenden 20 februari de papieren bij de notaris voor de officiële start van stichting Yoga festival Zoetermeer. De stichting promoot Yoga in de breedste zin van het woord en wil een festival organiseren waarvan de opbrengst zal worden gedoneerd aan een goed doel.

gegidst 7 14 en 21 2Simone Langeveld van het 'Architectuurpunt Zoetermeer' introduceert drie nieuwe wandelkaarten met routes langs de boeiende architectuur in Zoetermeer. De ‘Ommetjes' gaan door de Dorpsstraat, de wijk Dorp, de wijk Palenstein, de wijk Driemanspolder.

 

voel je goed certficaatDe lessen ‘Voel je goed!’ werden door 33 deelnemers met succes afgerond. De deelnemers ontvingen daarvoor allen hun certificaat tijdens een feestelijke afsluiting. Voel je goed! is een project in samenwerking met Goudenhart diëtisten, Stichting Lezen & schrijven en Piëzo.

mamacafeElke eerste dinsdag van de maand vinden (aanstaande) ouders elkaar in de gezellige lunchroom van de Zoetelaar in de Dorpsstraat bij het MamaCafé Zoetermeer. Het thema van de ochtend op dinsdag 3 maart is: ‘Die andere ouders doen ook maar wat’.

Actief tas februari en maartDe succesvolle 'Zoetermeerse Actie(f) Tas gaat in volle vaart door. Maak kans op dé Tas door de vraag in ons artikel te beantwoorden en wie weet neem jij 400 euro aan prijzen mee naar huis.

Jong Oranje geeft waterpoloclinic aan BSO kinderenUithoudingsvermogen. Kracht. Een goede zwemtechniek. Goed kunnen gooien. Dát zijn eigenschappen die een echte waterpolospeler heeft. Op 25 februari konden 50 kinderen van Kern Kinderopvang laten zien wat zij in huis hadden.

Stefano 1De Zoetermeerse ijsmaker Stefano Zuliani (29) opent zaterdag om 12.00 uur zijn tweede ijszaak in het Stadshart. De ijswinkel komt op de plek waar eerder Cinnabon zat, en is vlakbij publiekstrekkers als AH-XL, Mediamarkt en Primark gevestigd.

bakfietsPalet Welzijn gaat dit voorjaar starten met een nieuw project tegen eenzaamheid. ‘Bakkie op de Bakfiets’ komt langs bij een straat of flat en geeft de bewoners de kans om even gezellig andere mensen te ontmoeten bij het genot van een bakje koffie. Er is alleen nog geen stalling gevonden voor de Bakfiets.

AW materiaal2Door een donatie van de Baptistengemeente Zoetermeer heeft Piëzo voor haar Ambachtenwerkplaats nieuwe materialen kunnen aanschaffen. Met het geldbedrag van ruim 300 euro kan gereedschap voor de houtwerkplaats gekocht worden.

20200210 bijlage bij persbericht Geldpunt belastingenHeeft u hulp nodig met uw belasting aangifte? Dan kunt u van begin maart tot eind mei terecht bij de bibliotheek. Bij het Geldpunt vult u samen met een vrijwilliger uw belastingaangifte in. U kunt daarvoor terecht bij de hoofdvestiging in het Forum of bij de wijkbibliotheek in Rokkeveen.

 

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-