Meerzicht

 • foto lustrum krantDonderdagmorgen werd in het bijzijn van de kinderen, ouders, leerkrachten en leidsters het lustrumjaar op IKC De Piramide geopend. De basisschool in Meerzicht viert het vijfjarig jubileum.

 • kerkenbos16zoetermeer 003

  Speelgoedbank Mooi Zoetermeer verhuist naar een nieuwe locatie. De verhuizing is noodzakelijk geworden omdat na de geplande verbouwing door Middin, er geen plaats meer voor de bank is aan het Haagsebos. Door de verhuizing is de speelgoedbank vanaf 29 september even gesloten.

 • SC 5595Het nieuwe bestemmingsplan voor de Entree Zoetermeer, het gebied rond de Afrikaweg, krijgt steeds meer vorm. Woensdag 18 september organiseert de gemeente een bewonersbijeenkomst waar verteld wordt wat de plannen nu zijn.

 • 20141012 29916Weet u wat de betekenis is van de straatnaam waar u woont? In Straat in beeld gaan wij op zoek naar de informatie achter het blauwe bordje bij u in de straat. Deze week het Montferland in Meerzicht.

 • controlePolitieDe politie Zoetermeer heeft op dinsdag 10 september een serie verkeerscontroles gedaan in verschillende wijken. Hierbij zijn verschillende boetes uitgedeeld. Bij controles op de Aziëweg en de Meerzichtlaan werden geen overtredingen geconstateerd.

 • WhatsApp Image 2019 08 29 at 14.38.49Vanaf maandag 2 september tot zaterdag 14 september kunt u bij AH Meerzicht uw nog goede knuffels inleveren. De knuffels zullen, net als in 2016, tijdens een voetbalwedstrijd aan kinderen/patiëntjes van het Rotterdamse Sophia kinderziekenhuis worden geschonken met een grote knuffelregen.

 • TA Gastles raadszaal 09De TalentenAcademie Meerzicht en Palenstein start in september weer met nieuwe activiteiten met als thema de beroepen Politiek & Overheid en Podiumkunst. De TalentenAcademie laat kinderen kennis maken met beroepen en hun eigen talenten.

 • IMG 4836Na een zeer korte maar intensive verbouwing is Albert Heijn Meerzicht op woensdag 31 juli feestelijk heropend door Mevr Leeuwenburgh-Sierks die al 40 jaar klant is van deze AH en wethouder Marc Rosier.

 • motor2Een zeer ervaren motoragent van de politie Zoetermeer is woensdagavond 24 juli aangereden op de Boerhavelaan. De agent kwam hard ten val en kreeg eerste hulp van omstanders. Later is hij met spoed naar het ziekenhuis overgebracht door de ambulance.

 • KnipseljumboDeze zomer organiseert Winkelcentrum Meerzicht speciaal voor de thuisblijvers onder ons een leuke loterij. De deelnemende winkels hebben allemaal mooie prijzen ter beschikking gesteld, zoals waardebonnen, bloempakketten, levensmiddelen-mand, en veel meer. Daarnaast zijn er ook nog 3 hoofdprijzen te winnen.

 • IMG 4972

  Albert Heijn Meerzicht is gesloten wegens een grote verbouwing. Om 15.00 uur rekenden de allerlaatste klanten hun boodschapjes afgelopen vrijdag nog af terwijl het begin van de verbouwing al aardig zichtbaar is. Daarna gingen de deuren voor het winkelend publiek dicht.

 • mz speelboerderij buitenbeest 15Speelboerderij Het Buitenbeest is in de zomervakantie één groot fiesta met elke dag activiteiten. Vanaf maandag 22 juli starten de vakantieactiviteiten en is er elke dag wat leuks te doen op de boerderij in Meerzicht.

 • dierenlotOm het jaar organiseert IKC De Piramide in Meerzicht een sponsorloop. Een deel van de opbrengst van deze sponsorloop wordt aan een goed doel geschonken, dit jaar heeft de leerlingenraad hiervoor stichting Dierenlot uitgekozen.

 • IMG 4687

  Het personeel van deAlbert Heijn in Meerzicht kreeg alvast een voorproefje op de verbouwing van hun winkel. In een grote vrachtwagen op het parkeerterrein kregen kleine groepjes personeel een rondleiding. De tour was voorzien van beeld & geluidfragmenten maar ook mini opstellingen die een afdeling goed konden weergeven zoals het er uit komt te zien.

 • Albert Heijn Meerzicht“We zitten nu midden in de voorbereidingen voor een grote verbouwing. Klanten merken daar niets van. Het gebeurt immers allemaal achter de schermen”, vertelt supermarktmanager Leo van der Meer van Albert Heijn Meerzicht. Medewerkers worden opgeleid tot ‘masters in vers’.

 • baby 225x300De Stichting Egelopvang Zoetermeer zet zich al 25 jaar in voor egels die door ziekte of verwonding tijdelijk niet zelfstandig in de vrije natuur kunnen overleven. Op 23 juni wordt dit jubileum van 13.00 tot 16.00 uur gevierd met uiteenlopen activiteiten op kinderboerderij het Buitenbeest.

 • mz fonteinbosDe verbouwing van de flat Fonteinbos in Meerzicht start volgens woningcorporatie Vestia na de zomer. De benodigde 70% van de bewoners zijn akkoord. Ondertussen maken veel bewoners zich zorgen over de naderende verbouwing.

 • IMG 0632De eigenaar van een Mitsubishi stapte zijn auto in en zette zijn motor aan. Direct sloegen de vlammen uit de motorkap en grepen direct om zich heen. Dit overkwam een man aan het Vreebos in Meerzicht op woensdagochtend 12 juni.

 • 20190607 103230Wil je eigenlijk wel meer gaan bewegen, maar weet je niet zo goed waar dat eigenlijk bij jou in de buurt kan? Op de informatie middag over bewegen in Meerzicht krijg je heel veel informatie over mogelijkheden om lekker te bewegen in je eigen buurt.

 • agente werkt achter computerOp internet is een filmpje gepost van een mishandeling van een jongen op de Boerhaavelaan op 1 juni. De politie zoekt de betrokkenen die tussenbeide probeerden te komen en ook klappen moesten incasseren. Ook de maker van het filmpje wil de politie graag spreken.

-goede doel-