Meerzicht

 • AH poster VriendenNatuurtuinZmeerBij Albert Heijn in Winkelcentrum Meerzicht kunt u met uw statiegeld bonnetje goede doelen steunen in de wijk Meerzicht. Deze keer komt het statiegeld ten goede aan projecten in het Westerpark, zoals vernieuwing en renovatie bij het Westpunt en de Natuurtuin.

 • WhatsApp Image 2019 12 13 at 11.49.43 cWinkelcentrum Meerzicht heeft een feestelijke kerstsfeer met bij behorende markt, houten kraampjes en leuke activiteiten. Op vrijdag 13 december zijn de kerstkraampjes van 10 tot 17.00u open en op zaterdag 14 december van 10.00 tot 16.00u.

 • belvederebosVraagt u zich wel eens af wat een Zoetermeerse straatnaam betekent? Welk verhaal zit er achter dat blauwe straatnaambord? In de straatnaam van de week gaan wij op zoek naar de informatie achter het blauwe bordje bij u in de straat. Deze week het Belvederebos. 

 • 20191205 14356Sinterklaas heeft op zijn verjaardag, donderdag 5 december, weer heel veel scholen in Zoetermeer bezocht. Vaak werd de Sint hierbij geholpen door zijn trouwe Pieten. Sinterklaas kwam aan per auto, klusbus, tractor of gewoon lopend.

 • IMG 9954Sinterklaas vereerde winkelcentrum Meerzicht met een bezoek op zaterdag 30 november. In een leeg winkelpand konden kinderen vanaf 13:00 uur terecht voor het doen van verschillende activiteiten en een heuse Pietendisco. Middenin het winkelcentrum stond een stoomboot vol met snoepjes voor de liefhebbers.

 • sintboot meerzichtWinkelcentrum Meerzicht viert op zaterdag 30 november vanaf 13 uur de verjaardag van Sinterklaas. De grote stoomboot vol met snoepjes staat al klaar in het Winkelcentrum om aan alle kinderen iets lekkers uit te delen.

 • sint dorpsstraat

  Na de intocht in het Stadshart komt Sinterklaas ook dit jaar weer naar de Dorpsstraat. Zaterdag 23 november is Sinterklaas in de Dorpsstraat en hij zal weer vele themapieten meenemen, zoals Snoeppiet, Kapiteinspiet en Slaappiet.

 • savelsbosEen geparkeerde auto aan het Savelsbos in Meerzicht is zondagavond uitgebrand. Rond 21 uur werd de brandweer zondag 17 november gealarmeerd voor een autobrand. Ter plaatse bleek de auto volledig in brand te staan.

 • 2 nov 2019 Onthulling reclamebord SV Oosterheem 2Albert Heijn Meerzicht steunt de Zoetermeerse voetbalvereniging sv Oosterheem. Leo van der Meer, manager van Albert Heijn Meerzicht, steunt hiermee gezond leven en sporten en wil met sport en spel de inwoners van de wijken Meerzicht, Buytenwegh en de Leyens met elkaar verbinden.

 • IMG 8474Wethouder Jakobien Groeneveld onthulde vrijdagmorgen samen met de kinderen van de leerlingenraad de nieuwe afvalcontainer van Kindcentrum Toverberg. In deze container, die net naast het schoolplein staat, kan plastic, blik en drinkpakjes nu gescheiden worden ingezameld.

 • Kasper Kardolus 24-09-2014 Rob Verbunt MG 9922Zoetermeerder Kasper Kardolus is een icoon van de schermsport. Zijn schermvereniging Zaal Kardolus bestaat 50 jaar en heeft vele kampioenen voortgebracht. Nog steeds treffen beginnende schermers en (voormalig) kampioenen elkaar wekelijks aan het Speulderbos. Op 25 oktober vierden zij daar het gouden jubileum.

 • 20191026 12881De Waterbuurtvereniging in Meerzicht heeft een hele maand actie afgesloten met een gulle donatie aan Stichting Make a Wish. De hele maand werden activiteiten georganiseerd en geld ingezameld om wensen mogelijk te maken voor kinderen met een levensbedreigende ziekte.

 • IMG 5737Groot en klein wist afgelopen vrijdag weer de weg te vinden om te griezelen tijdens het Halloweenfeest op speelboerderij Buitenbeest. De knusse speelboerderij was omgetoverd tot griezelboerderij die zijn voorgaande jaren heeft overtroffen in verhaallijn en activiteiten.

 • 20191019 12718Ramon Groenendijk overhandigde de opbrengst van een maand emballage aan de voorzitter van Zoetermeer Actief. Hiermee steunt de Jumbo de wijkreporter die actief het laatste nieuws haalt uit de wijk en evenementen van het winkelcentrum onder de aandacht brengt.

 • 20191017 12672Alle kinderen van de Prinses Amaliaschool in Meerzicht hebben zélf een eigen eerste paal geslagen bij de start van de bouw van hun nieuwe school. In optocht trokken de kinderen door de wijk, de mooi versierde paaltjes onder de arm.

 • IMG 5109

  Ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan organiseerde Angel Sellier van Apotheek Alphega op donderdag 10 oktober bijzondere activiteiten en workshops om geld in te zamelen voor Pink Ribbon. Burgemeester Aptroot reikte de prijzen uit voor de jonge prijswinnaars.

 • Echtpaar Sabbé Janssen 60 jaar. 300dpi 0006Burgemeester Aptroot bracht maandag 14 oktober een bezoek aan het 60 jarig bruidspaar Sabbé-Janssen uit de wijk Meerzicht. De burgemeester overhandigde hen een mooie bos bloemen met de hartelijke felicitatie namens de gemeente.

 • bouw gymworld zoetermeer 1Een ruime 5 jaar geleden werd voor het eerst gesproken over Gymworld, de nieuwe iconische gymhal waar atletiekverenigingen Pro Patria en CGV Zoetermeer samen zullen gaan trainen. Er werd toen gehoopt dat de hal al in 2018 open zou kunnen.

 • Screenshot 20191010 201824Ter ere van dierendag zijn de leerlingen van KC Toverberg in Meerzicht een inzamelingsactie begonnen voor de Voedselbank voor dieren. De hele week deden de kinderen hun best om zoveel mogelijk voer en andere dierbenodigdheden te verzamelen.

 • 263 CopyrightFOTOFLEX.NL 03102019 2‘Het Vonkje’ is de naam van een nieuw project waarmee stichting Piëzo, samen met andere partijen, de eenzaamheid onder ouderen in de wijken Meerzicht, Palenstein en Oosterheem gaat bestrijden. ‘Het Vonkje’ moet zestigplussers met dagarrangementen uit hun isolement halen.

-goede doel-