NLdoet foto Stichting Piëzo
Tijdens NLdoet, de grote vrijwilligersactie van het Oranje Fonds, hebben veel vrijwilligers van Piëzo zich ingezet om hun wijk of buurt een beetje mooier te maken. Zo werd er geklust aan meubels in de Ambachtenwerkplaats in Buytenwegh en werden Meerzicht en Noordhove een stuk groener.

Vrijwilligers van de Piëzo Ambachtenwerkplaats zijn samen met vrijwilligers van de Pelgrimshoeve, vrijwilligers van het bedrijf ADP en een stel vriendinnen aan de slag gegaan tijdens NLdoet. Zij zijn de hele dag druk in de weer geweest met het pimpen van meubels van de Pelgrimshoeve, waardoor deze meubels weer klaar zijn voor de verkoop. De Pelgrimshoeve zal de opbrengst van de verkoop besteden aan een goed doel.

 NLdoet fotograaf Philip Bontebal  NLdoet fotograaf Willem Louman

Groene vingers in Meerzicht en Noordhove

Bij de locatie van Piëzo in Meerzicht was het vrijdag tijdens NLdoet een drukte van jewelste. Met veel plezier en vereende krachten hebben de vrijwilligers gezorgd voor een stralend, groene locatie. Het harde werken werd na afloop beloond met een gezellige High Tea.
Ook bij Wijktuin Noordhove hebben vrijwilligers van Piëzo en bewoners uit de wijk zich ingezet om de tuin klaar te maken voor het voorjaar. Wethouder Ingeborg ter Laak hielp met het plaatsen van een nieuw hek.


Fotograaf: Philip Bontebal en Willem Louman

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-