• JIP Tip: Mentale gezondheid, wat is dat eigenlijk?

  6. Mentale gezondheid wat is dat eigenlijkHet JIP (Jongeren Informatie Punt) helpt jongeren in Zoetermeer met allerlei soorten vragen. Van seksualiteit tot huisvesting en studie – geen vraag is te gek! Op Zoetermeer Actief geeft het JIP een keer in de maand een handige JIP TIP. Deze maand: Mentale gezondheid, wat is dat eigenlijk?

 • JIP Tip: Wat is een leerwerktraject?

  5. Wat is een leerwerktrajectHet JIP (Jongeren Informatie Punt) helpt jongeren in Zoetermeer met allerlei soorten vragen. Van seksualiteit tot huisvesting en studie – geen vraag is te gek! Op Zoetermeer Actief geeft het JIP een keer in de maand een handige JIP TIP. Deze maand: Wat is een leerwerktraject?

 • JIP Tip: Heb jij al jouw belastingaangifte gedaan?

  4. belastingaangifteHet JIP (Jongeren Informatie Punt) helpt jongeren in Zoetermeer met allerlei soorten vragen. Van seksualiteit tot huisvesting en studie – geen vraag is te gek! Op Zoetermeer Actief geeft het JIP een keer in de maand een handige JIP TIP. Deze maand: Heb jij al jouw belastingaangifte gedaan?

 • JIP Tip: Hoe bespaar jij geld?

  Hoe bespaar jij geldHet JIP (Jongeren Informatie Punt) helpt jongeren in Zoetermeer met allerlei soorten vragen. Van seksualiteit tot huisvesting en studie – geen vraag is te gek! Op Zoetermeer Actief geeft het JIP een keer in de maand een handige JIP TIP. Deze maand: Hoe bespaar jij geld?

 • JIP Tip: Veilig online daten

  2. Veilig online datenHet JIP (Jongeren Informatie Punt) helpt jongeren in Zoetermeer met allerlei soorten vragen. Van seksualiteit tot huisvesting en studie – geen vraag is te gek! Op Zoetermeer Actief geeft het JIP een keer in de maand een handige JIP TIP. Deze maand: Veilig online daten.

 • JIP Tip: Doe jij ook mee met Dry January?

  1. Dry JanuaryHet JIP (Jongeren Informatie Punt) helpt jongeren in Zoetermeer met allerlei soorten vragen. Van seksualiteit tot huisvesting en studie – geen vraag is te gek! Op Zoetermeer Actief geeft het JIP een keer in de maand een handige JIP TIP. Deze maand: Doe jij ook mee met Dry January?

 • JIP Tip: Stoppen met sigaretten en vapes?

  12. Stoppen met sigaretten en vapesHet JIP (Jongeren Informatie Punt) helpt jongeren in Zoetermeer met allerlei soorten vragen. Van seksualiteit tot huisvesting en studie – geen vraag is te gek! Op Zoetermeer Actief geeft het JIP een keer in de maand een handige JIP TIP. Deze maand: Stoppen met sigaretten en vapes?

 • JIP Tip: Natuurlijke anticonceptie, is dat veilig?

  11. Natuurlijke anticonceptie is dat veiligHet JIP (Jongeren Informatie Punt) helpt jongeren in Zoetermeer met allerlei soorten vragen. Van seksualiteit tot huisvesting en studie – geen vraag is te gek! Op Zoetermeer Actief geeft het JIP een keer in de maand een handige JIP TIP. Deze maand: Natuurlijke anticonceptie, is dat veilig?

 • JIP Tip: De risico’s van achteraf betalen

  10. De risicos van achteraf betalenHet JIP (Jongeren Informatie Punt) helpt jongeren in Zoetermeer met allerlei soorten vragen. Van seksualiteit tot huisvesting en studie – geen vraag is te gek! Op Zoetermeer Actief geeft het JIP een keer in de maand een handige JIP TIP. Deze maand: De risico’s van achteraf betalen.

 • JIP Tip: HPV, wat is dat eigenlijk?

  9. HPV wat is dat eigenlijkHet JIP (Jongeren Informatie Punt) helpt jongeren in Zoetermeer met allerlei soorten vragen. Van seksualiteit tot huisvesting en studie – geen vraag is te gek! Op Zoetermeer Actief geeft het JIP een keer in de maand een handige JIP TIP. Deze maand: HPV, wat is dat eigenlijk?

 • JIP Tip: Hoe werkt de aanvullende beurs?

  8. Hoe werkt de aanvullende beursHet JIP (Jongeren Informatie Punt) helpt jongeren in Zoetermeer met allerlei soorten vragen. Van seksualiteit tot huisvesting en studie – geen vraag is te gek! Op Zoetermeer Actief geeft het JIP een keer in de maand een handige JIP TIP. Deze maand: Hoe werkt de aanvullende beurs?

 • JIP Tip: Voorbereid het nieuwe schooljaar in

  Voorbereid het nieuwe schooljaar inHet JIP (Jongeren Informatie Punt) helpt jongeren in Zoetermeer met allerlei soorten vragen. Van seksualiteit tot huisvesting en studie – geen vraag is te gek! Op Zoetermeer Actief geeft het JIP een keer in de maand een handige JIP TIP. Deze maand: Voorbereid het nieuwe schooljaar in!

 • JIP Tip: Gokken; Onschuldig of Verslavend?

  gokkenHet JIP (Jongeren Informatie Punt) helpt jongeren in Zoetermeer met allerlei soorten vragen. Van seksualiteit tot huisvesting en studie – geen vraag is te gek! Op Zoetermeer Actief geeft het JIP een keer in de maand een handige JIP TIP. Deze maand: Gokken; Onschuldig of Verslavend?

 • JIP Tip: Online (grensoverschrijdend) gedrag

  4. Online gedragHet JIP (Jongeren Informatie Punt) helpt jongeren in Zoetermeer met allerlei soorten vragen. Van seksualiteit tot huisvesting en studie – geen vraag is te gek! Op Zoetermeer Actief geeft het JIP een keer in de maand een handige JIP TIP. Deze maand: Online (grensoverschrijdend) gedrag.

 • JIP Tip: Eenzaamheid

  12jpgHet JIP (Jongeren Informatie Punt) helpt jongeren in Zoetermeer met allerlei soorten vragen. Van seksualiteit tot huisvesting en studie – geen vraag is te gek! Op Zoetermeer Actief geeft het JIP een keer in de maand een handige JIP TIP. Deze maand: Eenzaamheid.

 • JIP Tip: Jonge mantelzorger

  jiptip novemberHet JIP (Jongeren Informatie Punt) helpt jongeren in Zoetermeer met allerlei soorten vragen. Van seksualiteit tot huisvesting en studie – geen vraag is te gek! Op Zoetermeer Actief geeft het JIP een keer in de maand een handige JIP TIP. Deze maand: Jonge mantelzorger.

 • JIP Tip: Hoe word je geen… Geldezel!

  geldezelHet JIP (Jongeren Informatie Punt) helpt jongeren in Zoetermeer met allerlei soorten vragen. Van seksualiteit tot huisvesting en studie – geen vraag is te gek! Op Zoetermeer Actief geeft het JIP een keer in de maand een handige JIP TIP. Deze maand: Hoe word je geen… Geldezel!

 • JIP Tip: Back to school

  back to schoolHet JIP (Jongeren Informatie Punt) helpt jongeren in Zoetermeer met allerlei soorten vragen. Van seksualiteit tot huisvesting en studie – geen vraag is te gek! Op Zoetermeer Actief geeft het JIP een keer in de maand een handige JIP TIP. Deze maand: back to school.

 • JIP tip: Voorbehoedsmiddelen, welke past bij jou?

  7. VoorbehoedsmiddelenHet JIP (Jongeren Informatie Punt) helpt jongeren in Zoetermeer met allerlei soorten vragen. Van seksualiteit tot huisvesting en studie – geen vraag is te gek! Op Zoetermeer Actief geeft het JIP een keer in de maand een handige JIP TIP. Deze maand: Voorbehoedsmiddelen, welke past bij jou?

 • JIP tip: Hoe overleef je eindexamens!

  studerenHet JIP (Jongeren Informatie Punt) helpt jongeren in Zoetermeer met allerlei soorten vragen. Van seksualiteit tot huisvesting en studie – geen vraag is te gek! Op Zoetermeer Actief geeft het JIP een keer in de maand een handige JIP TIP. Deze maand: Hoe overleef je eindexamens!

Pagina 1 van 2

-advertenties-

-goede doel-