IMG 6507

Op beide Paasdagen opende Kinderboerderij Het Buitenbeest haar deuren voor een dag vol plezier en vertier voor jonge bezoekers. Zowel binnen als buiten waren er tal van leuke (oud-Hollandse) activiteiten te beleven, in een feestelijke en gezellige sfeer.

IMG 6505

Binnen konden kinderen naar hartenlust knutselen en creatief bezig zijn, terwijl buiten een scala aan spelletjes hen stond op te wachten. Van eierenrace tot wortel hengelen en van spijkerslaan tot een spannende speurtocht langs grote eieren, er was voor elk wat wils.

Aan de boerderij zijde van Het Buitenbeest waren er ook twee informatiestandjes, waar bezoekers meer te weten konden komen over het leven op de boerderij. Kleine kuikentjes dartelden rond onder een warmtelamp en bij een vriendelijke meneer kon je zijn tamme papegaaien bewonderen en zelfs als je durfde even op je arm krijgen. Maar de absolute ster van de dag was natuurlijk de Paashaas, die voor iedereen overheerlijke chocolade paaseitjes in zijn mandje had.

Hoewel de geitjes nog geen lammetjes hadden, verwacht Kinderboerderij Het Buitenbeest binnenkort toch de eerste jonge aanwinsten te mogen begroeten. 

Tekst en foto's, Marja de Laaf

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

ozio_gallery_nano

-advertenties-

-goede doel-