In de meivakantie is er op Speelboerderij het Buitenbeest weer van alles te doen en te beleven. Zo kun je springen op het luchtkussen, knutselen, buitenspelen, film kijken, knuffelen met de dieren en sporten.  Elke dag staat een ander dier centraal op de boerderij, zoals een paard, kip, muis en schaap.

De knutselactiviteit is elke dag in de ochtend én in de middag, maar kinderen kunnen ook meedoen aan het spel van de dag, zoals trefbal of tafeltennis of een film kijken. Speelboerderij het Buitenbeest is van maandag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur open, behalve op zondag 5 mei, dan is de boerderij gesloten.

 

Heel de Speelboerderij bakt!

Op vrijdag 10 mei organiseert Speelboerderij het Buitenbeest weer een leuke bakavond. Heb jij zin om samen met je vriendjes een team te vormen en de strijd aan te gaan voor de beste bakker van De Speelboerderij? Na het bakken worden alle creaties samen opgegeten.

Ben je tussen de 6 en 12 jaar? Schijf je dan snel in, de avond begint om 18:30 uur en duurt tot 21:00 uur.
De toegangsprijs is € 3,00 en op vertoon van je Zoetermeerpas kun je gratis meedoen. Lever het inschrijfformulier - samen met het geldbedrag - in bij Speelboerderij het Buitenbeest, Belvedèrebos 270.

Alle leuke vakantie activiteiten vind je ook op onze vakantie agenda! vakantie-agenda

-advertenties-

-goede doel-