politielogo op auto 1De politie is op zoek naar getuigen van een zware mishandeling in de namiddag van zaterdag 23 maart op het Schipluidenpad in Oosterheem. Het slachtoffer, een jongen van 9 jaar, raakte hierbij gewond.

Rond 16.45 uur was het slachtoffer aan het spelen in de speeltuin op het Schipluidenpad toen bij een balspel een voorbijganger werd geraakt. In een reactie hierop werd het 9-jarige slachtoffer door deze man dusdanig hard in het gezicht geslagen dat de jongen ernstig gezichtsletsel opliep en door een dokter behandeld moest worden. De politie is een onderzoek gestart en gebruikt hierbij onder meer camerabeelden in de omgeving van het incident.

Signalement

Uit verklaringen is het volgende signalement van de verdachte vastgesteld. Het gaat om een man met een licht getinte huidskleur. Hij was tussen de 16 en de 20 jaar oud en droeg zaterdag 23 maart een donkere jas en een donkere broek met witte sportschoenen. De verdachte draagt een slotjesbeugel.

Getuigen

Het onderzoeksteam is dringend op zoek naar getuigen. Heb je meer informatie over de mishandeling of over de mogelijke dader? Neem dan contact op met 0900-8844. Anoniem melden kan ook via M.: 0800-7000. Ook camerabeelden uit de omgeving van het Schipluidenpad kunnen van grote waarde zijn voor het onderzoek. Maakt u gebruik van een deurbelcamera in de omgeving van het incident of heeft u gereden met een dashcamcamera rondom genoemde locatie? Deel deze dan met de politie. Dit kan ook via het tipformulier van de politie.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-