KoningsontbijtLions Club Zoetermeer Soetermare organiseert ook dit jaar weer het traditionele Koningsontbijt. Dit jaarlijks terugkerende evenement vindt plaats op zaterdag 27 april van 09.00 tot 11.00 uur op het Stadhuisplein. De opbrengst van het ontbijt gaat altijd naar een goed doel.

Deelnemers aan het ontbijt kunnen bij de stand hun ontbijt ophalen en kunnen vervolgens plaatsnemen op de terrassen op het horecaplein. Daar krijgt u tegen inlevering van de consumptiebon die in het tasje zit een lekker kopje of koffie of thee van de Soetermare dames. Soetermare kijkt ernaar uit om er weer een gezellig en feestelijk Koningsontbijt van te maken.

Goede doel

Dit jaar is het goede doel ‘Op de koffie bij Franx’. Op de Koffie bij Kunstgarage Franx’ is ontstaan vanuit de themagroep kunst & cultuur, onderdeel van de community Zoetermeer tegen Eenzaamheid. Het is een sociaal-kunstzinnig initiatief van kunstgarage Franx en Wijck Zoetermeer om eenzaamheid in Zoetermeer te verminderen.

Kunstgarage Franx wil iets betekenen voor de doelgroep (jong)senioren voor wie, om welke reden dan ook, de drempel te hoog is om zelfstandig naar Franx te komen. Kunstgarage Franx wil hen meer betrekken bij de locatie en tegelijkertijd eenzaamheid verminderen. Zo ontstond het idee om (jong) senioren maandelijks een gratis rondleiding aan te bieden.

Lionsclub Soetermare steunt dit project van harte en wil deze maandelijks terugkerende activiteit het liefst ook nog vaker mogelijk maken. Dat kunnen ze niet alleen en ze hebben uw steun dan ook hard nodig!

Kaarten

U kunt kaarten voor het ontbijt via de website www.soetermare.nl bestellen. Die kosten € 10,-- per persoon. Als u niet naar het ontbijt kan komen, maar u wél het doel wil steunen, kunt u altijd doneren.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-