Daily Plaza
verbouwing Daily PlazaPingProperties heeft een nieuwe langjarige huurovereenkomst gesloten met drogisterij ‘Trekpleister’ voor het overdekte winkelcentrum Stadshart Daily Plaza in Zoetermeer. Zij gaan circa 250 m² winkelruimte huren op 1e etage tegenover supermarkt Dirk. Trekpleister verwacht in december feestelijk te openen.
Trekpleister is de voordelige buurtdrogist, met 188 filialen in Nederland. De drogisterijketen is onderdeel van AS Watson Group, ’s werelds grootste health & beauty retailer. Daily Plaza is onlangs gestart met de grote verbouwing in de Passage. Tijdens de verbouwing blijven de nog aanwezige winkels zoals Blokker en Holland & Barrett bereikbaar.

Stadshart Daily Plaza wordt het overdekte boodschappencentrum binnen Stadshart Zoetermeer met de focus op dagelijkse benodigdheden. Naast de essentiële aanwezigheid van supermarkt Dirk, die eind dit jaar wordt geopend, worden er ook andere (winkel)formules toegevoegd om het concept van Daily Plaza verder te versterken. Hierbij kan gedacht worden aan een drogisterij, bakker, speelgoedwinkel en andere onmisbare basisaanbieders. Hiervoor zullen bestaande winkeliers worden behouden, mogelijk worden verplaatst en nieuwe daily convenience winkelformules worden toegevoegd.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-