20230414 voorjaarskermis 2024 copyDraaien in de Mega Polyp, Schudden in de Body Shake en genieten van een portie poffertjes. Van vrijdag 3 mei tot en met zondag 12 mei strijkt de voorjaarskermis neer op het evenemententerrein bij het SilverDome in Zoetermeer. De kermis is dagelijks geopend van 14.00 tot 23.00 uur.

Ook zijn er weer speciale activiteiten voor kinderen én moeders. Voor de mensen die de prikkels van de kermis teveel vinden: Op zaterdag 4 mei en zaterdag 11 mei is er een prikkelarme kermis met minder geluid-, rook- en lichteffecten.

Kermispret voor iedereen

De gemeente Zoetermeer vindt het belangrijk dat iedereen van de voorjaarskermis kan genieten. Op zaterdag 4 mei en zaterdag 11 mei worden tussen 13.00 en 15.00 de geluid-, rook, en lichteffecten zachter of helemaal uitgezet. Ook gaan de attracties langzamer, voor zover dat mogelijk is. Om alles goed te laten verlopen, zijn er extra vrijwilligers en staat er een EHBO-post.

Aangepaste openingstijden

Vanwege dodenherdenking sluit de kermis op zaterdag 4 mei om 18.00 uur. Op Hemelvaartsdag donderdag 9 mei is de kermis een uur eerder geopend van 13.00 tot 23.00 uur. Zondag 12 mei sluit de kermis op de laatste dag een uurtje eerder om 22.00 uur.

Speciale activiteiten

Dit jaar zijn er weer extra activiteiten op de voorjaarskermis. De activiteiten zijn ’s middags van 14.30 uur tot 17.30 uur. Op zondagmiddag 5 mei kunnen kinderen zich laten verrassen door een ballonnenclown. Op woensdagmiddag 8 mei bezoeken prinses Ariël, Spiderman en Pikachu de kermis. Op zondag 12 mei is het Moederdag. Moeders kunnen ‘s middags met hun kind(eren) een leuke foto maken in de photobooth. Kinderen kunnen zich op deze middag laten schminken.

Alle informatie over de voorjaarskermis staat op www.zoetermeer.nl/voorjaarskermis.www.zoetermeer.nl/voorjaarskermis.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-