WC Rokkeveen Moederdag socialmediaIn Zoetermeer en omgeving barst het van de creativiteit en hobby’s. Winkelcentrum Rokkeveen geeft deze creatieve initiatieven graag een kans om het werk te showen en te verkopen. Daarom organiseren ze op zaterdag 11 mei een ‘Creatieve Moederdag’.

Tijdens deze creatieve hobby markt kun je heel veel leuke, zelf gemaakte spullen en kadootjes kopen. Natuurlijk kun je ook geïnspireerd raken met alle mogelijkheden rondom diverse hobby’s en kun je soms de hobby materialen aanschaffen. Natuurlijk is er ruimte voor andere rariteiten, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen. Er staat een grote diversiteit aan hobbyisten met ruim 20 kramen.

Kralendorp

De in Winkelcentrum Rokkeveen gevestigde hobbywinkel Kralendorp is eveneens aanwezig met een kraam. Zij zijn de leverancier voor goedkope fimoklei producten en hebben het complete assortiment van pixelhobby. Bent u zelf creatief en op zoek naar nieuwe materialen? Bezoek dan zeker deze gevarieerde creatieve markt.

Leuk Moederdag kado

Iedereen is natuurlijk op zoek naar een leuk kadootje voor moeder of oma, het is immers de volgende dag, zondag 12 mei, Moederdag. De deelnemers van de markt, maar ook de winkeliers hebben genoeg in huis om de moeders en/of oma’s te verrassen met iets leuks. Er is tevens vrolijke live muziek van twee enthousiaste dames. Kortom, kom gezellig op zaterdag 11 mei naar WC Rokkeveen. De markt die door het gehele winkelcentrum is opgezet, begint om 11.00 uur en is om 16.00 uur afgelopen.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-