Open dag grootOnder deskundige begeleiding kunt u op Tweede Pinksterdag, 20mei, proberen om een perfect schot te lossen bij Schietsportvereniging Zoetermeer. De vrijwilligers van de vereniging staan klaar om u een indruk te geven van de schietsport tijdens de jaarlijkse open dag.

U bent vanaf 12 uur welkom in de accommodatie aan de Voorweg in Zoetermeer. Op de schietbanen zullen leden actief bezig zijn met hun sport en verdeeld over de dag worden er demonstraties gegeven van de verschillende disciplines.
In de verenigingshuiskamer vindt u een overzicht van de gebruikte sportattributen en kunt u onder het genot van een kopje koffie napraten over de opgedane indrukken. Ook informatie over het lidmaatschap en wat er van u als potentieel sportschutter wordt verwacht is hier te vinden.
Natuurlijk is er ook de gelegenheid om zelf eventjes te proberen dat perfecte schot te lossen. Onder deskundige begeleiding, en vanaf 14 jaar, kunt u met een luchtgeweer zelf ervaren wat de sport aantrekkelijk maakt.

De open dag is op 2e Pinksterdag, maandag 20 mei, van 12 tot 17 uur. Schietsportvereniging Zoetermeer vindt u de Voorweg 54 A (2713 RX) te Zoetermeer.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-