De Paulusschool ontvangt de wisselbokaal

De avondvierdaagse sloot donderdag 16 mei de vier dagen wandelen af met een heerlijk feestje op de Markt. Bij aankomst in het Stadshart werden de lopers al ontvangen met muziek door verschillende muziekkorpsen, op de Markt barstte het feest pas echt goed los.

 20240516 44962  20240516 44976


In samenwerking met hoofdsponsor Gro-up stond het hele marktterrein vol met activiteiten. Een rad van fortuin, klimmuur, demonstraties karate en een kleine voetbalkooi, de wandelaars die nog energie over hadden, konden overal terecht. Ruim 3600 deelnemers hadden zich ingeschreven voor de 5 of 10 km, maar het aantal deelnemers aan de wandeltochten is veel hoger omdat veel ouders die meelopen zich niet inschrijven.

Alle wandelaars werden bij binnenkomst verwelkomd met een high five van burgemeester Bezuijen en heel veel muziek op het podium. In de afterparty zorgden zanger Johan Rensen en presentatoren John Tuinebreier en Duane Ruijtenbeek ervoor dat iedereen, ondanks wat vermoeidheid door het wandelen, danste voor het podium.

avond4d slot

Wisselbokaal

20240516 44977De wisselbokaal voor de meest sportieve school ging dit jaar naar de Paulusschool. Alle vrijwilligers van de Avondvierdaagse geven vier dagen lang punten aan de scholen voor o.a. sportief gedrag, enthousiasme en originaliteit en bepalen zo de winnaar voor de wisselbokaal. Burgemeester Bezuijen reikte de grote beker uit aan twee verraste juffen van de Paulusschool. Naast de grote beker en eer krijgt de school ook een geheel verzorgde sportdag voor de hele school, aangeboden door Gro up. Deze dag kunnen de kinderen van de Paulusschool zich uitleven met kickboksen, bubblevoetbal, sumoworstelen en Jump work-out.

Foto's: Rita Soutendijk en Leon Koppenol, alle foto's van de Avondvierdaagse vind je hier: leonkoppenol.smugmug.com/2024/Zoetermeer-Actief/Avondvierdaagse-Zoetermeer-2024

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

ozio_gallery_nano

-advertenties-

-goede doel-