zoete herinneringenOp zondag 26 mei gaan deuren open die normaal gesloten blijven tijdens de theaterparade 'Zoete Herinneringen'. Een unieke manier om de stad van een andere kant te bekijken. Op deze zondag openen zeven plekken in de stad hun deuren, plekken die normaal gesproken gesloten blijven voor het publiek.

Hier hebben theatermakers zich laten inspireren door de omgeving en nieuwe korte voorstellingen gecreëerd. Meer dan 20 artiesten brengen zang, dans en toneelspel op een unieke locatie en met een unieke inhoud. Op elke locatie begint om ieder heel en half uur de theateract.

U kunt met uw kaart per fiets of te voet alle locaties bezoeken en de voorstellingen mee maken. En wie iets echt speciaals wil beleven, koopt een zogeheten bus ticket. Met dit ticket kunt u om 13.00 uur instappen in de Zoete Herinneringbus bij het CKC. Vanaf daar wordt u naar de locatie toegebracht, in een geheime volgorde. De ideale manier om alle verrassende acts mee te maken!

Vorig jaren gingen voor Zoete Herinneringen onder andere de deuren van de watertoren in Rokkeveen open, werd een bezoek gebracht aan het geheime spookstation van de Randstadrail en stond men op de bodem van zwembad het Keerpunt. Ook dit jaar zijn de locaties weer heel bijzonder, elke locatie biedt weer een totaal ander verhaal en een totaal ander aanzicht. Raak verbaasd over wat de stad Zoetermeer te bieden heeft en maak nieuwe herinneringen.

Koop hier uw fiets- of bus ticket: https://tibbaa.com/order/6yfergcblw?lang=nl
Een fietsticket kost € 15,- een bus ticket kost € 25,-

Foto: Redlinefotografie

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-