60 jarig bruidspaar Neijssel 003 1Burgemeester Bezuijen bracht maandag 3 juni een bezoek aan het 60- jarig bruidspaar Neijssel-Scholte. Na de hartelijke felicitaties en een mooi boeket raakten de burgemeester en het echtpaar Neijssel al gauw in gesprek over hun grote passie: het Maja Anjohuis dat zich inzet voor (ex-) kankerpatiƫnten.

Henk en Maja Neijssel zijn de oprichters van Stichting Maja Anjohuis en organiseren wekelijks een bijeenkomst voor (ex-) kankerpatiĆ«nten en vele activiteiten. Henk Neijssel: "Toevallig hebben we de burgemeester op zondag nog gezien, toen hij meedeed aan de Ronde van de Driemanspolder. De opbrengst van die ronde gaat ook naar het Maja Anjohuis, dus daar wilden we wel even bij zijn".

Het echtpaar zet zich wekelijks in om de bijeenkomsten en activiteiten te organiseren en begeleiden. Maja kreeg zelf meerdere malen te maken met kanker en miste na de behandelingen contact met lotgenoten. Maja: "In Zoetermeer was dit er niet, terwijl er wel veel behoefte aan is. Lotgenoten begrijpen elkaar omdat ze hetzelfde meemaken in behandelingen. Dat contact is heel waardevol!"

Naast een groot feest met alle betrokkenen bij het Maja Anjohuis, werd het 60-jarig huwelijksjubileum gevierd met familie en vrienden.

Familiebericht inzenden?

Stuur voor gratis plaatsing in de rubriek Familieberichten een foto (in jpg) en de tekst die u wilt laten plaatsen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Alle Familieberichten kunt u terug vinden onder het menu-item 'Zoetermeerders - Familieberichten'

-advertenties-

-goede doel-