wilde plantenwandelingIn de Zoetermeerse Natuur- en Landschappentuin kunnen bezoekers vanaf zaterdagmiddag 8 juni tot en met maandag 17 juni een speciale Wilde Planten Wandeling volgen. In die tijd staan veel wilde planten mooi in bloei, zodat er veel te zien is.


Op de route staan bij de wilde planten informatieborden die behalve de naam van de plant ook interessante wetenswaardigheden vermelden. Jong en oud kunnen zo in eigen tempo van de wilde bloeiers genieten en er ook iets over opsteken.
De Wilde Planten Wandeling begint bij de ophaalbrug, de hoofdingang van de Natuurtuin. Zij volgt de route van de rode paaltjes en de rode stippen op de vlonder. Gemiddeld zal het rondje zo’n 45 minuten duren.
Deze bijzondere wandeling in de Natuur- en Landschappentuin werd uitgezet in samenwerking met de natuurverenigingen IVN en KNNV Zoetermeer. Je hoeft je niet aan te melden voor deze wandeling, maar kunt deze op eigen gelegenheid volgen.
De Natuur- en Landschappentuin bevindt zich in het Westerpark. Vanaf ingang Turfberg van het Westerpark (bij Turfberg ter hoogte van nr. 1) volgt u de borden richting Natuurtuin / Westpunt.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-