Rastaplas on the Move liet zaterdag 8 juni vele bezoekers alvast genieten van lekker relaxte reggae muziek en een heerlijk sfeertje tijdens het gratis festival op het Nicolaasplein. Deze zomer gaat Rastaplas verder met het meerdaagse Festival bij het Noord-Aa op vrijdag 19 en zaterdag 20 juli. 

Op het Nicolaasplein traden alvast een aantal reggae bands op, zoals Keallex, Frontliners en Heights Meditation. Het publiek kon in de zon op het gras genieten van de muziek en bij de foodtrucks wat te eten en drinken kopen.

Kinderen konden lekker spelen op het springkussen of zich uitleven bij de Repairkid bus, waar kleine technische apparaten uit elkaar gehaald mogen worden om te zien hoe het werkt en wat er allemaal in zit.

Rastaplas gaat deze zomer verder met het meerdaagse festival, op vrijdag 19 en zaterdag 20 juli, aan het Noord-Aa. Bij het festival is ook een camping waar bezoekers kunnen overnachten. Op de Line-up onder andere: Groundation, The gentleman's Dub Club en de Dub Arena. Ook is er een festivalmarkt met eten, drinken en speciale Rastaplas artikelen. Het is een culturele smeltkroes waar muziek, passie en diversiteit samenkomen. Elke act, van wereldberoemde namen tot opkomend lokaal talent, is zorgvuldig gekozen om een onvergetelijke ervaring te bieden. 

                                 
                  


Kaarten verkrijgbaar via: https://www.rastaplasfestival.nl/tickets/

 

Foto's en video: Leon Koppenol, meer foto's op: https://leonkoppenol.smugmug.com/2024/Zoetermeer-Actief/Rastaplan-on-the-Move-Nicolaasplein-Zoetermeer-juni-2024

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-