Afsluiting Taalontmoetingen basisschool in Rokkeveen foto Stichting PiëzoOuders spelen een grote rol in de taalontwikkeling van hun kinderen. Met Taalontmoetingen voor ouders van basisschoolkinderen ondersteunt stichting Piëzo de ouders met hun eigen (taal)vaardigheden en wordt de koppeling gemaakt naar activiteiten op school en hoe ouders hieraan kunnen bijdragen. 

Deze ouders in Rokkeveen hebben twintig taalontmoetingen gevolgd en met succes. Zij kregen een certificaat als aandenken. In verschillende wijken geven taalvrijwilligers van Piëzo wekelijks taalles aan groepen ouders. De lessen en het lesmateriaal sluiten aan bij opvoedvragen en de materialen van school, zoals maandelijkse nieuwsbrieven en oudergesprekken.

Ben je als school geïnteresseerd om deze taalontmoetingen voor ouders te organiseren? Wil je jezelf of iemand aanmelden? Neem dan gerust contact op met Leonie Bierhuizen,Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06 43146849.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-