handen in kringZaterdag 22 juni organiseert buurtwerk een Vrijwilligers Event in samenwerking met de wijkregisseur en een aantal andere organisaties. Wie vrijwilliger wil worden, vindt hier heel veel informatie en organisaties die nog vrijwilligers zoeken.

Vele handen maken licht werk. Altijd al gedacht om iets extra's te willen doen voor de samenleving? Wilt u vrijwilliger worden of bent u dat al? Kom dan naar het Vrijwilligers Event op zaterdag 22 juni van 12:00 tot 16:00 uur in Wijkcentrum De Vlieger, Groen-blauwlaan 133.

Op deze dag zullen er verschillende organisaties met informatiekraampjes staan, zodat u met elkaar kennis kunt maken. Het doel hiervan is om nieuwe vrijwilligers te werven voor deze organisaties. Terwijl u langs de kraampjes loopt, is er tussendoor ook een kleedjesmarkt voor jong en oud. Ook worden er verschillende workshops aangeboden in het wijkcentrum, zoals schilderen en de crea-soos. Voor de kinderen is er sport en spel in de sportzaal met een springkussen, voetbal en kickboksen.

Wist je dat je Zoetermeer Actief ook kan volgen op WhatsApp? WhatsApp kanalen is nieuw en zorgt voor snelle, korte updates van het nieuws op je telefoon.  Klik op https://whatsapp.com/channel/0029Vag09wT7j6gFD52foS1I  om Zoetermeer Actief Nieuws te volgen op Whatsapp!

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-