Van Piekeren 03 02 24 Nijend24 88Zaterdag 7 september presenteert JJ Music House twee jubileumvoorstellingen van zanger, schrijver en verhalenverteller Jan van Piekeren, die deze dag zijn 30-jarig jubileum viert. De voorstellingen beginnen met de hartverwarmende klanken van de familieband Liguster.

Het is moeilijk om Van Piekeren in een hokje te stoppen. Met zijn rasperige stem neemt Van Piekeren je mee in zijn leven. Sappige verhalen en snelle, bij vlagen absurde humor worden afgewisseld met prachtige ballades of liedjes met een meer dan aanstekelijk participatiegehalte. Een ware kleinkunstenaar. En dat allemaal in de mooiste taal die er is; het Nederlands.

Het huidige album “Gedaan Wat Ik Wilde” is zeer goed ontvangen. Frits Spits zei hierover: er is ruimte voor de prachtige teksten en het zeer gevarieerde repertoire, van chansons tot rock.

Omringd door zijn muzikanten worden deze jubileumconcerten, aanvang 15.00 uur & 20.00 uur, een onvergetelijke middag en avond vol muziek en nostalgie. Entree € 15,00.
Tickets en info www.jjmusichouse.nl  JJ Music House is goed bereikbaar met het OV, lijn 4. De halte Van Tuyllpark ligt op slechts 200 meter loopafstand.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-