jubileum da vinci2Afgelopen week stond voor basisschool Da Vinci in Oosterheem geheel in het teken van het 15-jarig bestaan van de school. Vanaf maandag 23 september tot en met vrijdag 27 september werd dit jubileum groots gevierd.

jubileum da vinci copyDa Vinci is ooit begonnen in een noodgebouw en nu uitgegroeid tot een van de grootste scholen binnen de stichting OPOZ. De hele week stond in het teken van muziek, sport, Hollywood, workshops en reizen. Iedere dag was er wel iets te doen.

Maandag is de lustrumweek feestelijk geopend met muziek, slingers en een lied dat speciaal geschreven is voor het lustrum. Na een lekker ontbijt verzorgd door de ouderraad van de school in de klas was er een sportdag met Circus Nevermind.
Ook de rest van de week was het feest. Dinsdag was het ‘Hollywooddag’met een talentenpodium, bioscoop en disco. Donderdag hadden de leerlingen een workshop dag met creatieve workshops zoals 3D-pen tekenen, Street beats, light painting, dans en visionairy art. Als afsluiting van deze week zijn de kinderen vrijdag op schoolreis geweest naar Linnaeus hof of de Efteling.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-