NLdoet Logo grootHet Oranje Fonds organiseert op 15 en 16 maart 2019, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

Al vele organisaties hebben hun klussen, zoals het opknappen van een tuin, verven van een gebouw enz, alweer aangemeld op de website van NLdoet. U kunt alle klussen hier bekijken en u meteen opgeven als vrijwilliger: www.nldoet.nl/resultaten

 

NLdoet: Klus en boen mee bij Scouting JMC

Op zaterdag 16 maart 2019 gaan de handjes uit de mouwen bij scoutinggroep John McCormick (JMC). Het rode clubgebouw ‘De Chute’ aan de Van der Hagenstraat in het Van Tuyll sportpark is toe aan een grondige schoonmaakbeurt.
Om deze grote klus te klaren kunnen de scouts alle hulp goed gebruiken. Naast de scouts zijn ook andere vrijwilligers van harte welkom. Een reden voor de Scoutinggroep om zich voor deze klus aan te melden op de NLdoet-site.

 

Stichting WeZoDo doet mee met NLdoet

Een paar vrijwilligers van WeZoDo gaan op 15 maart aan de slag bij Activisie, een centrum voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel. Op die manier hoopt WeZoDo een kleine bijdrage te leveren aan het socialer maken van Nederland.

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-