Flyer Sweetlake 2019 Voor KleinBezoekers kunnen terecht op het terrein van Silverdome op zaterdag 13 juli van 12:00 tot 22:00 uur voor het heerlijke muziekevenement Sweetlake Rock-’n-Roll Revival. Het evenement is gratis te bezoeken. Nieuw dit jaar is dat er ook verschillende foodtrucks op het terrein staan.

“Na 8 jaar Dorpsstraat hebben wij 4 mooie edities in Winkelcentrum Oosterheem kunnen houden”, aldus Martin Verhoeve organisator van het evenement en tevens eigenaar van de plaatselijke Rock ‘n Roll dansschool 'Dance to the 60’s'. "Helaas is de samenwerking dit jaar niet mogelijk en zijn we daarom genoodzaakt het festival te verplaatsen. In vrij korte tijd moesten we dus ineens een budget zien te krijgen. Gelukkig hebben we in ruim 20 jaar een zeer goede naam opgebouwd en fantastische mensen om ons heen. Leerlingen van de dansschool zijn een donatie actie gestart en we hebben een groot aantal sponsoren weten te strikken."

Op het Sweetlake Rock-’n-Roll Revival zal de hele dag live muziek te horen zijn: The Bigtown Bandits, The Firebirds (UK), The Bugalettes, Old Chevy, Rockadile en The Barnstompers.  Ook de Classic Cars komen en er staan weer verschillende kramen op de ‘fifties’ markt. Er is een grote houten dansvloer waar je kunt genieten van fraaie dansparen uit binnen- en buitenland, die er uit zien alsof ze zo uit de jaren 50 zijn gekomen.

 

"Wat wij als organisatie wel jammer vinden is dat zowel in de Dorpsstraat, maar zeker ook in Oosterheem gehandicapten en veel senioren wonen die op de voorgaande edities echt weer helemaal terug gingen naar hun jeugd. Juist dat was voor ons het mooiste van de dag, nu het wat verder is hopen dat juist deze mensen ook nog kunnen komen. Wellicht kunnen begeleiders en familie de moeite nemen om deze dag met ze naar de Silverdome te komen. Gelukkig heeft tram 4 sinds kort ook een halte 'Van Tuyllpark' in de buurt."

 

Kijk hier naar een impressie van vorig jaar 

 

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-