fietspuzzeltocht foto krantJarenlang was de fietspuzzeltocht van Montessorischool de Trinoom (voorheen het Groene Hart) een groot succes. De afgelopen jaren organiseerde de school een Zomerfeest om het naderende einde van het schooljaar te vieren. Dit jaar werd besloten de fietspuzzeltocht nieuw leven in te blazen, en met succes.

Zo'n negentig kinderen en ouders stapten donderdag 27 juni op hun fiets. De route voerde door de wijk Oosterheem, het Bentwoud en winkelcentrum Oosterheem. Onderweg moesten er verschillende vragen worden beantwoord. Op de sportspeeltuin in het Heempark kregen de deelnemers een versnapering en kon er even worden gespeeld. Via de Bouwhof en de Zegwaartseweg wisten alle deelnemers uiteindelijk de school weer te bereiken.
Op het schoolplein stond het ontvangstcomit√© alle deelnemers op te wachten en werd er een klein feestje gevierd met muziek, lekkere hapjes, oud-Hollandse spelletjes en een springkussen. Er was een prijs voor het kind dat de meeste vragen goed had beantwoord en voor het mooist verklede kind. 

 

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-