Superhelden heldinnenDe Bibliotheek Zoetermeer heeft leuke en leerzame activiteiten in de vakantie voor kinderen. Elke donderdagmiddag in de vakantie kunnen kinderen gratis meedoen aan zomeractiviteiten in het Forum. Deze week: Superhelden/ heldinnen.

Logo Groen gedachtVanuit een zonovergoten dorpje even ten zuiden van Wenen deze keer een blog over wijn. Vanaf het terras in de achtertuin van dierbare vrienden heb ik een prachtig uitzicht over een wijngaard. Prille trossen wachten geduldig in de zon en wind op het moment van oogsten ergens in oktober. 

ZA logo 1018 aWaar vind ik de lekkerste lokale restaurants? Waarom was de A12 afgesloten en wat is de uitslag van de laatste wedstrijd van FC Zoetermeer? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

20190824 11356De zomerse 50 Live van Radio 079 is vanmiddag 12 uur van start gegaan. Met een relaxed tuinfeestje worden vandaag alle 50 nummers gedraaid die zijn uitgekozen door de Zoetermeerse luisteraars.

12 reviewOp Youtube zijn verschillende interessante video’s over Zoetermeer. Leuke filmpjes van toen en nu om even terug te kijken. Dit keer in de serie ´Review Zoetermeer´ over een bezoek aan Zoetermeer.

20190823 11348

Plots hangt er een naambord aan de fiets en voetgangersbrug aan de Maria Koenenweg over de Zwaardslootseweg. Iemand moet gedacht hebben dat de brug een naam verdiende en heeft een houten bord paars geverfd en er de naam: 'Orakelbrug' op gezet. Het is nog niet duidelijk wie dit heeft gedaan en waarom.

20190822 11334Bij de Bibliotheek Zoetermeer in het Forum konden kinderen donderdagmiddag al hun creativiteit kwijt in hun eigen bouwwerken. De Bibliotheek organiseert elke donderdag in de vakantie gratis zomeractiviteiten voor kinderen.

zomerfeest oosterheem 3 800x500Dit weekend viert Winkelcentrum Oosterheem de zomer met een gezellig Zomerfeest met heel veel live muziek en de wereldmarkt Pasar Mundial. Trafassi en Django Wagner zullen optredens verzorgen op het Zomerfeest.

Smashing Susie 2 promoSmashing Susie sluit de zomervakantie muzikaal af in Winkelcentrum Buytenwegh met een spetterend optreden op zaterdag 31 augustus. De band speelt een lekkere mix van de leukste muziek; hits van nu, disco, rock, Nederlandstalig, dance classics en nog veel meer.

Suzanne Sanders 150x150Tijdens deze 8e zondag in de reeks Live op ’t Terras op zondag, neemt de Suzanne Sanders Band het publiek mee in hun mystieke dromerige popmuziek met invloeden van folk en Keltische muziek. Waan je in een nieuwe wereld waar niets is wat het lijkt.

-advertenties-

-goede doel-