DSC 0851 grootDoor het coronavirus is het leven van iedereen flink veranderd en dat kan bij ouders een heleboel vragen oproepen. Het Meerpunt denkt mee met ouders die nu niet alleen moeder of vader, maar ook thuisjuf of meester zijn. Hoe leg je je kind bijvoorbeeld uit wat er allemaal aan de hand is?


Scholen vragen ouders om hun kinderen te ondersteunen bij hun schoolwerk. Maar wat als je dat als ouder niet kan of lastig vindt? Het is niet altijd makkelijk om hele dagen met elkaar thuis te zijn, de kinderen te vermaken terwijl je nauwelijks naar buiten kan, intussen thuis moet werken of misschien zelf wel ziek bent.
Bij het Meerpunt kunnen ouders en mede-opvoeders terecht met vragen en zorgen, voor een luisterend oor of om even stoom af te blazen. De Meerpunt medewerkers denken met ouders mee en helpen bijvoorbeeld met het vinden van een nieuwe dagstructuur.

Heb je als ouder vragen of loop je ergens tegenaan? Bel gerust met het Meerpunt via 079-331 03 25. Ineke, Susanne of Stephanie kijken naar wat een gezin nodig heeft. De hulp van het Meerpunt is kosteloos en kan anoniem. Het Meerpunt is op maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.30 en van 20.00 – 21.00 uur telefonisch, per e-mail en WhatsApp, bereikbaar voor ouders en mede-opvoeders.


Kijk ook eens op de website www.meerpunt.nl/coronavirus  voor tips en informatie.

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-