IMG 0105Zondagmiddag 28 februari kwamen zo'n 20 belangstellenden naar de Natuurtuin in het Westerpark om mee te gaan met 2 natuurgidsen tijdens de laatste winterwandeling van dit jaar. De natuurgidsen Marina en Evert vertelden de deelnemers over de unieke natuur in de tuin.

 

ZMA 9778Trouwbeurs 't Groene Hart stond op 27 februari met 30 exposanten in De Sniep om alle trouwlustigen in Zoetermeer van heel veel informatie te voorzien. Een dag vol inspiratie, prachtige jurken, taarten en ringen.

DSC 4922AAfgelopen zaterdag 27 februari ging in het Stadstheater in Zoetermeer de nieuwe show ‘Bang That Drum’ van Circle Percussion in première. Het publiek, dat bestond uit jong en oud, werd van het begin tot het eind getrakteerd op een spetterende show.

voorjaarsvakantie aw memorie plankjes makenIn de Ambachtenwerkplaats in Palenstein konden deelnemers in de voorjaarsvakantie creatief en leerzaam aan de slag. Zo maakten volwassenen en kinderen sieraden, repareerden ze fietsen en maakten ze kunst van zwerfafval. Ook leerden ze over het besparen van energie en de basis van houtbewerking.

Bristol 007Wat een feestelijke opening had moeten zijn van de verbouwde Bristol in het Stadshart, sloeg om in een grimmige sfeer. Klanten verdrongen elkaar voor de deur van de winkel om in aanmerking te komen voor één van de 40 gratis outfits die Bristol weggaf aan de 40 eerste klanten. Enkele mensen moesten zelfs voor behandeling naar het ziekenhuis. Op last van de politie werd de winkel enige tijd gesloten.

 

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-