Willeke Alberti fotograaf Patricia SteurKoor Invasion & Het Zoetermeers Dameskoor geven een muzikale middag ‘Gek met ouderen’ met Willeke Alberti. Zondagmiddag 10 april zal Willeke speciaal voor senioren een bijdrage leveren aan het concert, waar herkenbare Nederlandstalige en Engelse nummers gezongen worden.

12440226 610033412499089 2972970742777413045 oDe Zoetermeerse Charlene Bakker is door in het populaire programma Idols en verteld over de spanning, het pure gevoel en de gevolgen die horen bij het doorgaan naar de volgende ronde. Waarom breekt ze nu pas door? Hoe komt het dat zij met zo veel emotie zingt en wat is gebeurd nadat heel Zoetermeer zag hoe ze door mocht naar de volgende ronde? Bekijk ons interview met Charlene.

 

 

 

DSC 6966AAli B, ‘De Knuffel Marokkaan’ wist afgelopen dinsdag op meesterlijke wijze zijn publiek te boeien met veel warmte en humor. In 'Je suis Ali' laat Ali zien waar hij staat en voor kiest.

 

Foto KleurBoereGoed lanceert vrijdag een eigen smartphone app, waarmee consumenten de houdbaarheid van hun gekochte groenten en fruit kunnen meten. De app, genaamd ‘Shelfy’ zal zowel op de Google Play Store als de Apple Store verkrijgbaar zijn en is geheel gratis.

pa vo stedelijkcollegeDe LHN heeft het college vragen gesteld over de veiligheid op het Stedelijk College Zoetermeer. De LHN maakt zich zorgen over de veiligheid op de school naar aanleiding van een incident uit oktober vorig jaar. Het Stedelijk College laat weten zich niet te herkennen in dit beeld en stelt dat er geen problemen zijn met de veiligheid op de school.

-advertenties-

-goede doel-