zomerwinterWordt het lekker weer vandaag of gaat het toch regenen? Zoetermeer beschikt over twee weerstations die worden bijgehouden door enthousiaste vrijwilligers. Het station Zoeterweer staat in de wijk Meerzicht en Weerzoetermeer doet zijn metingen vanuit de wijk Seghwaert. Kijk snel wat voor weer het gaat worden vandaag op: www.zoetermeeractief.nl//het-weer-in-zoetermeer

kindervlooienmarkt 1Op woensdag 3 augustus is er weer Kindervlooienmarkt bij de Dorpsstraat. Er is speciaal voor de jonge handelaartjes een middag vlooienmarkt in het dorpscentrum. Dus... wil je wat extra’s verdienen? Ruim dan nu je kamer op en verkoop je oude spullen op de kindervlooienmarkt in het dorpscentrum van Zoetermeer!

fiets terre des hommesVorige week kwam er een klant in de winkel van Terre des Hommes Zoetermeer in winkelcentrum Buytenwegh met een heel bijzondere gift. De producten die verkocht worden in de winkel komen binnen als giften van wijk- en stadsbewoners, kleding, boeken, elektrische apparaten en speelgoed. Deze klant had een schitterende toerfiets, die hij schonk aan Terre des Hommes.

DSC 6984Tijdens ‘Contact’ zal Vera Zegerman haar keramiek en schilderijen tonen aan het publiek. Haar werk is van 30 juli t/m 25 augustus te zien in het Terratorium. Ieder object van keramiek is handgevormd en uniek. “Mijn werk is geïnspireerd op organische, natuurlijke vormen, zoals fossielen en delen van het menselijk lichaam. De kleurrijke, semi-abstracte schilderijen zijn ontstaan vanuit een behoefte om de landschappen vast te houden die ik tijdens mijn reizen heb gezien.”

MEVEPalensteinIn Zoetermeer zijn verschillende 2e-handswinkels, je moet alleen weten waar ze zitten. Ook zijn er sites en Facebookpagina's waar goederen geruild, gekocht of gekregen kunnen worden. Loopt u even langs via onze link naar het overzicht 2e-handswinkels.

-advertenties-

-goede doel-