sgwzc 29 2 16Het door blessures en ziekte geplaagd SG WZC had het moeilijk tegen ZVVS uit Vlaardingen. Door het verlies tegen deze ploeg zakken zij op de ranglijst naar de derde plaats, een titel zit er dan ook niet meer in dit seizoen.

DylanDit weekend waren er geen competitieverplichtingen voor sv DSO, daarom speelden zij een oefenwedstrijd tegen sv Zevenhoven, die net als DSO uitkomt in de tweede klasse van het zaterdagvoetbal. Het lukte DSO niet om kansen te benutten, de wedstrijd eindigde dan ook met gelijkspel.

IMG 0167E-hockey spelers uit de regio Zoetermeer namen het op tegen spelers uit drie andere steden in een toernooi van Doing. De spelers van Doing zoeken uitdaging in het toernooi, om alvast te wennen aan de eerste klasse. E-hockeyer Karin van Dijk: 'Met snelheid alleen kom je er niet, iedereen is ongeveer even snel in de rolstoel. Dus gaat het om spelinzicht en het blokkeren van de tegenstanders'.

 

borna kovacTafeltennisvereniging Taverzo mag twee nieuwe spelers verwelkomen. Hoewel, één van de spelers keert eigenlijk terug, Borna Kovac. De andere speler, Stephan Tromer, kiest nu ook voor Taverzo. Twee sterke spelers waar Taverzo zeker wat aan heeft.

sgwzc22 2 2016

In hun strijd om de eerste plaats in de competitie (dames Eerste Klasse) speelden de waterpolo dames van SG WZC afgelopen zaterdag in Friesland tegen de dames van Orca uit Leeuwarden. Ondanks de lange reis, blessures en enkele nieuwe speelsters vochten de Zoetermeerse waterpolo dames hard voor een overwinning. 

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-