880 0170  880 0192up 


Het kanoseizoen loopt van 1 april tot en met eind oktober. De laatste tocht van het jaar staat in het teken van verlichte kano’s en Halloween. Op zaterdag 27 oktober gingen 12 kanovaarders van de Zoetermeerse kanovereniging De Sprinters op een tocht met hun verlichte boten door Rokkeveen.


Rokkeveen is nu niet bepaald bekend vanwege zijn kanomogelijkheden. Toch ligt er ongeveer 14 kilometer vaarwater in dit gebied. Alle sloten staan in verbinding met elkaar en de bruggen zijn hoog genoeg om er onderdoor te varen. Reden genoeg om hier de afsluiting van het kanoseizoen te organiseren.
Vanuit de kano zie je Rokkeveen op een manier die je anders niet ziet. Dit geldt voor de kanovaarders, maar ook voor de bewoners. Verbaasde wandelaars, auto’s die langzamer rijden en bewoners die snel even bij het raam kwamen kijken om te zien wat er aan de hand is.

Wilt u informatie over de Zoetermeerse Kanovereniging. Dit kan mail ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-