IMG 2635 copyBij SVO Buytenpark staat vrijdag 14 juni de wedstrijd tussen de vrienden van Jules en de Masters op het programma. Deze wedstrijd wordt jaarlijks gespeeld door een door Jules Lieveld (voorzitter van SVO Buytenpark) samengesteld team uit de voetballerij en de Masters, de veteranen van de vereniging. 

De wedstrijd staat geheel in het teken van de 70ste verjaardag van de preses. Aan deze wedstrijd deden in het verleden meerdere bekende (prof)voetballers mee. Zo was in een van de eerste edities Wout Holverda, oud Sparta, Fortuna Sittard en FC Haarlem, een van de spelers. Holverda, helaas in 2021 op 63-jarige leeftijd overleden, was de bedenker van de naam en het fenomeen de Masters. Ook Hans Schellevis (o.a. FC Vlaardingen en ADO), Fred Imholz (speler in de gloriejaren van SV Gouda) en Bert de Raad (o.a. VCS, FC Zoetermeer en DWO) waren eerder trotse teamgenoten van Lieveld. Wie Jules Lieveld vrijdag het veld laat betreden laat hij, ook geheel volgens traditie, tot het laatste moment geheim.

De wedstrijd en ook de gezellige feestavond in de kantine daarna zijn voor alle leden, oud-leden, vrienden, familie en kennissen uit de voetballerij vrij toegankelijk. Een hapje, een drankje en de muzikale omlijsting worden uiteraard verzorgd door de jarige.

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-