IMG 2674 copyHet jaarlijkse jeugdtoernooi bij voetbalvereniging SVO Buytenpark was afgelopen weekend weer een geslaagde happening. In de leeftijdsgroepen van 8 t/m 12 jaar werd er in groepen van 4 gestreden om een plek bij de 1e 3 van de kruisfinales.Bij de finales stond sportiviteit centraal.

Aan het evenement in het Buytenpark, vlakbij Snowworld, deden dit jaar 32 teams en clubs mee. Buiten de toernooi wedstrijden was er voor de kinderen ook volop de gelegenheid tot ontspanning en vertier. Zo was er een groot luchtkasteel waar kinderen lekker op konden klimmen en springen, was er een slush puppie automaat en waren er een aantal kleinere voetbalveldjes gemaakt voor wat kleinere wedstrijdjes van bijvoorbeeld 2 tegen 2 of 4 tegen 4.

Voorzitter van de commissie van het jeugdtoernooi Sari Menkveld was na afloop zeer te spreken over het verloop van het toernooi: ,,SVO Buytenpark is de kleinste voetbalvereniging van Zoetermeer en staat voor gezelligheid en sportiviteit. "Een toernooi als dit heeft deze verwachtingen weer volledig waargemaakt."

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-