IMG 20240830 WA0024Het nieuwe kunstgrasveld bij voetbalvereniging SVO Buytenpark is vrijdag 30 augustus goedgekeurd door de KNVB en de gemeente Zoetermeer. Voor Zoetermeers jongste voetbalvereniging betekent dit dat het vanaf nu beschikt over 2 prachtige kunstgrasvelden voor trainingen en wedstrijden.

De vereniging is zeer tevreden met de oplevering. Het kunstgrasveld is in de zomerstop binnen ca. 10 weken aangelegd door aannemingsbedrijf van der Meer.
SVO Buytenpark voorzitter Jules Lieveld reageert: “Na de bekendmaking dat ons hoofdveld ook een kunstgrasveld zou gaan worden hebben wij onze wachtlijst razendsnel weg kunnen werken. Ook het aantal aanmeldingen, van zowel jeugd- als seniorenleden, zagen wij gedurende de zomermaanden verder toenemen. Door de hele vereniging hebben wij nu qua aantal leden en teams een uitstekende bezetting.”
Voldoende vrijwilligers ontzettend belangrijk en van onschatbare waarde
Jules Lieveld vervolgt zijn betoog: “Als club groeien wij qua aantal leden, maar belangrijk is ook dat wij als organisatie meegroeien. Voldoende en enthousiaste vrijwilligers zijn voor een vereniging ontzettend belangrijk en van onschatbare waarde”, aldus de goedgehumeurde Lieveld.

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-