fc vers 1fc vers 2Tijdens de finale van FC Vers in het KNVB Bondsgebouw in Zeist, donderdag 26 september, is FC Zoetermeer tot één van de drie winnaars uitgeroepen. FC Zoetermeer is blij met de prijs, een erkenning van de ontwikkeling van de vereniging.

FC Vers is een initiatief van de KNVB, samen met een aantal grote partners waaronder o.a. Coca Cola, AH, Sligro en Heineken 0.0%, om een gezond en verantwoord aanbod te brengen in de Nederlandse (voetbal)kantines.

Vanuit de voorrondes waren 7 verenigingen genomineerd om ‘FC Vers vereniging’ te worden. Dit houdt in dat een club 3 jaar lang op zowel organisatorisch als financieel gebied uitgebreide ondersteuning krijgt vanuit de KNVB FC Vers. 

FC Zoetermeer had een FC Vers-team samengesteld en dit team reisde donderdagavond af naar Zeist. De finalisten moesten allen een pitch geven aan een 3-koppige jury; Jean-Paul Decossaux, Directeur Commercie KNVB, Marjan Bolthuis, Manager Gezonde Omgeving en Publiek en Jacco Rozenberg, Service en Keuken Chef KNVB Campus, waarbij de jury ervan moest worden overtuigd dat FC Zoetermeer de perfecte FC Vers-kandidaat was. Na 7 zeer verschillende pitches en een kort juryberaad maakte Jean-Paul Decossaux de drie winnaars bekend waarvan FC Zoetermeer er één was.

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

  

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-