foto 1 turn en fundag 20180609Pro Patria organiseerde zaterdag 9 juni in samenwerking met de Regio Zuid Holland van de KNGU een Turn en Fundag in Sporthal De Oosterpoort in Zoetermeer. Aan deze Turn en Fundag deden gymnasten van verschillende verenigingen uit de regio mee.

Het waren gezellige wedstrijden (een ochtend en middag wedstrijd) die beiden eindigden met een recreatief beweegprogramma & spel, streetdance en springen/tumbling. Pro Patria werd vertegenwoordigd door alle leden van de recreatieve selectie.
Bij de ochtendwedstrijd werd, bij de meisjes Instap D3, een 2e plaats behaald door Linde van den Burg. Als 4e met een mooie medaille eindigde Lisa Kleijn en als 5e ook met medaille vanwege het grote aantal deelnemers (41) eindigde Joelina Ojeda Blanco. 6e, dus net buiten de prijzen, werd Jayra Hengst.

foto 2 turn en fundag 20180609Meisjes Instap D2:
Een geweldige 1e plaats was er voor Poppy Garas, een 2e plaats voor Silke de Jonge, een 3e plaats voor Sophie van Beijnum, een 4e plaats, met medaille, voor Nicki Keller, een 5e plaats, ook met medaille vanwege het grote aantal deelnemers, voor Nadine Kuijler.
’s Middags waren de grotere dames t/m 12 jaar aan de beurt en alle jongens ook t/m 12 jaar.

Meisjes Pupil 1 D4:
Anne-Fleur Andriessen behaalde een 2e plaats en er was een 8e plaats voor Oumnia Rakkaz. Martina Abdinova werd 10e en Chiara Daretta 11e.

Meisjes Pupil 1 D3:
Gwen van Melzen wist een fantastische 1e plaats te behalen, Anniek Halfhide werd 2e, Nouhaila Belahoen 5e, Camilla Andour 7e, Lisanna Duijndam 10e en Rosina Kettmann behaalde een nette 14e plaats.

Meisjes Pupil 1 D2:
Jada Heemskerk werd zeer verdiend 2e in deze categorie.

Meisjes Pupil 2 D3:
Catarina Lasschuyt wist een mooie bronzen medaille in de wacht te slepen Selena van den Nouweland viel met haar 4e plaats net buiten de prijzen. Marleen Buitelaar werd 9e en Atusa Nonahal 12e.
Bij de meisjes Jeugd D4 is eindigde Eline Andriessen als 3e.
Bij de meisjes Jeugd D3 behaalde Indy den Dulk een 5e plaats. Silina Andour werd 8e.
Bij de meisjes Jeugd D2 is Norhan Kasmi als 3e geëindigd.

Jongens 7-9 N20:
In deze categorie was er een 4e plaats voor Stijn Groen, een 5e plaats voor Thomas Lommerse en een mooie 6e plaats voor Jaron Kohler.

Jongens 7-9 N19:
Noud v.d. Lee legde beslag op het brons. Thijmen Smit viel net buiten de prijzen en werd 4e. Er was een 5e plaats voor Thimo Lommerse, een 6e voor Dean Franken, een 7e voor Ryan Zancada en een 8e voor Diyon Bierhuizen.

Jongens 7-9 N18:
Kyan Langeveld werd in deze categorie 2e. Floris Dalebout eindigde op een 3e plek.

Jongens 7-9 N16:
Er was in deze categorie een mooie zilveren medaille voor Gilliam van Achteren, Amrit de Kort werd 3e, Raul Bienvenuto 4e en Cas van Uffelen eindigde op een mooie 5e plaats.

Jongens 10-13 N19:
Nygel v.d. Leuv legde beslag op het goud, zilver was er voor Jayden Musters en Yannick Hofman viel net buiten de prijzen met een mooie 4e plaats.

Jongens 10-13 N18:
Niek Klein werd zeer verdiend 1e. De 2e plaats was voor Sam Venselaar en de 3e plaats voor Kyano Duurinck. Helaas net buiten de prijzen eindigde Lucas Eversteijn als 4e en Coert de Heij als 5e. Ilias Hamamouche werd 7e en Justin Kroon 8e.

Jongens 10-13 N17:
Finn van Uffelen behaalde een prachtige 2e plaats. Quinten v.d. Stel werd zeer verdiend 3e en Justin Schook legde beslag op een keurig nette 5e plaats . Tristen van Biene werd 6e, Jairo Looije 7e, die met hele hoge cijfers eindigde voor brug en vloer, maar helaas 2 x bij zijn sprong met de landing doorschoot, werd 7e, evenals Tristen Jansen. Dante Saro en Deacon v.d. Stel werden gedeeld 8e en er was een nette 9e plaats voor Kevin v.d. Linden, die op 23 Juni tijdens N.K. Dubbel Mini-trampoline springen in Ahoy, zijn andere kunsten mag laten zien.