IMG 9719De 19e editie van het festival Bodega Norton Culinair Zoetermeer vindt plaats van vrijdag 6 juli tot en met zondag 8 juli 2018 op de Markt van Zoetermeer. Drie dagen lang kunnen de bezoekers van dit festival, dat gratis toegankelijk is, proeven bij en kennis maken met diverse Zoetermeerse horeca-aanbieders.

 DSC3189Het echtpaar Stevens-Keus uit Rokkeveen vierde onlangs hun 60-jarige huwelijksfeest. Zij kregen donderdag 28 juni bezoek van burgemeester Aptroot die hen de hartelijke felicitaties overbracht.

verkeeer1De gemeente gaat kentekens fotograferen op de rotonde Aïdaschouw/Zwaardslootseweg om de verkeersveiligheid in kaart te brengen. Er zal op drie punten worden gefotografeerd. Ook wordt er gekeken naar hoe de bus invoegt en naar oversteekgedrag op drie andere straten.

20180626 163638In de hoofdbibliotheek is een heel bijzondere expositie te zien van de meest uiteenlopende en creatieve theemutsen. De theemutsen zijn gemaakt door Charlotte Hensen-Lok en de expositie is nog tot 16 juli te bekijken.

Robbert 1Een portret is volgens Van Dale: 1. een uitbeelding met woorden. 2. een gefotografeerde afbeelding. Onder het item 'Portretten' worden opvallende, aansprekende en interessante Zoetermeerders belicht in woord en beeld. Bekijk onze reeds verzamelde Portretten van Zoetermeerders.

 

 

Riasing Hats 2 300x200Zondag 1 juli start de 1e middag van Live op ’t Terras. In de maanden juli en augustus vinden deze muzikale middagen iedere zondag plaats vanaf 15.00 uur op het gezellige terras van JJ Music House, achter in het Van Tuyllpark.

20180629 130513De kinderen van IKC Klimboom in Buytenwegh vieren vrijdag Modderdag, een dag die in het teken staat van ontdekken, lekker spelen en kliederen. Vies worden is geen probleem, maar wordt juist toegejuicht door de leidsters van de kinderopvang!

ZomerlogoAchter de schermen van onze website wordt door vrijwilligers al maanden hard gewerkt om de site een nieuw en fris uiterlijk te geven. De artikelen komen mooier in beeld en ook de mobiele site voor op je smartphone of tablet wordt verbeterd.

bbq rvozOndernemersvereniging Raad Voor Ondernemend Zoetermeer organiseerde maandag 25 juni haar jaarlijkse zomer-BBQ bij de Hof van Seghwaert in Zoetermeer. In een setting die erg veel weg had van een groots en zonnig familiefeest kwam de slogan ‘RVOZ verbindt’ goed naar voren.

IMG 1381Maak jij deel uit van een Zoetermeerse band? Meld je nu aan voor de spannendste battle van Zoetermeer, Battle of the Bands. Elk jaar gaan Zoetermeerse jongerenbands de strijd aan op een groot podium. Floravontuur Promotie Zoetermeer is weer op zoek naar talentvolle Zoetermeerse jongerenbands.

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-