foto Saskia Assenbroek nominatie VIDM 2023  foto Ashmita Krishna Sharma VIDM nominatie
 Saskia Assenbroek  Ashmita Krishna Sharma


Twee Zoetermeerse vrouwen zijn genomineerd voor de Media Award Zuid-Holland. Saskia Assenbroek en Ashmita Krishna Sharma maken kans op de award voor de provincie Zuid-Holland, de winnaars van de provincie gaan daarna door naar de landelijke Vrouw in de Media Awards.


Vrouwen zijn nog altijd ondervertegenwoordigd op radio, televisie, in kranten en in digitaal nieuws. Met de Vrouw in de Media Awards willen de organisatoren vrouwelijke experts en rolmodellen aanmoedigen om zichtbaar in de media te zijn en redacties aanmoedigen om hen vaker dat podium te bieden.
Tot en met 14 februari kan er op de genomineerden per provincie gestemd worden op vrouwindemedia.nl. https://vidm.nl/vrouw-in-de-media-awards/provinciaal?prov=ZuidHolland De winnaars komen vervolgens op de nominatielijst voor de landelijke Vrouw in de Media Award 2023. Op 19 februari worden de winnaars per provincie bekend gemaakt.
Bij de voordracht kijkt de jury naar deskundige vrouwen die regelmatig of op indrukwekkende wijze in beeld waren in 2023. De jury voor Zuid-Holland bestaat uit Lana Witte de Wit, journalist en mediaprofessional, Anita Abaisa, directeur IBias VR en Mustafa Hadziibrahimovic, docent, documentairemaker en journalist.

De genomineerden

Saskia Assenbroek. Ervaringsdeskundige postpartum depressie. Zet zich in voor meer bekendheid bij zorgprofessionals over dit grote thema. Haar verhaal is prachtig en zij krijgt in de media het podium dat zij en dit onderwerp verdienen. (Zoetermeer)

Ashmita Krishna Sharma. Expert op diversiteit, inclusie en gelijkwaardigheid (DIG). LinkedIn Top Voice 2024. Ziet kansen voor verbinding op religieuze inclusie in de Nederlandse samenleving. Werd geïnterviewd door Trouw over de seksscènes in Oppenheimer die ze weinig respectvol noemt naar Hindoes. (Zoetermeer)

-advertenties-

-goede doel-