Kees Vermeulen Muziek in de HofZondag 21 april wordt midden in de perenboomgaard Hof van Seghwaert de serie zomerse culturele optredens afgetrapt met een optreden van Kees Vermeulen. Kees treedt vaker op in Zoetermeer en is bekend om zijn mooie luisterliedjes in Nederlands en andere talen.

Niet alleen luisteren, maar meezingen kan ook, hij begeleidt zichzelf op de gitaar. Tussen 13.30 uur en 16.00 uur kan je in de hof genieten van muziek, onder het genot van een drankje, in een prachtige en gezellige omgeving. Wie wil dat nu niet? De komende maanden wordt er op iedere derde zondag van de maand een muzikaal evenement georganiseerd.

Ook op andere momenten ben je welkom. Het is heerlijk om door de boomgaard te lopen. Het ene deel van de boomgaard is “bewerkt”: er is o.a. een stiltetuin, een moestuin en een wijngaard. Een ander deel van de boomgaard is zo goed als ‘onbewerkt’ en daar mag de natuur zijn gang gaan.

Voor kinderen is er ook volop te doen in de boomgaard, kortom: een gezellig uitje voor jong en oud. Kijk voor meer informatie en de openingstijden op www.hofvanseghwaert.nl of op Facebook of Instagram.

De Hof van Seghwaert is gelegen aan het parkeerterrein van Gaardedreef 169, 2723 AZ in Zoetermeer. Vanaf de Randstadrail Seghwaert is het slechts 2 minuten lopen.

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-