IMG 2552 copyDeze zomer vindt alweer de derde editie van het Sweetlake Festival plaats. Het festival, dat ontstond omdat jongeren in Zoetermeer iets misten voor hun doelgroep, is inmiddels een begrip geworden. Dit jaar is het festival groter dan ooit en er komt een speciale Sweetlake Family Day voor alle leeftijden.

De organisator van Diamond Dance Events, die zelf opgroeide in Zoetermeer toen de stad nog bruiste van de activiteiten voor jongeren en er volop gefeest kon worden, herkende deze behoefte en zette het Sweetlake Festival op, samen met zijn team. "Het publiek laat zien dat er echt behoefte was aan het Sweetlake Festival. Elke editie groeit het evenement, de sfeer bij de bezoekers. Wij zijn trots dat wij vanuit een gemis bij de jeugd dit mooie festival hebben gecreëerd dat zo enthousiast ontvangen en bezocht wordt," aldus de organisator.

Het Sweetlake Festival verwelkomt bezoekers vanaf 16 jaar en biedt een brede mix van muziekgenres, waaronder hitjes, latin, dance, urban, house en reggaeton. Tijdens de afgelopen twee edities stonden er verschillende artiesten en DJ’s op het podium, waaronder enkele bekende Zoetermeerders. Dit jaar belooft de organisatie opnieuw een echt feest met een diverse line-up.

De Line-up
Festivalgangers kunnen zich dit jaar onderdompelen in de opzwepende IMG 2553beats van artiesten zoals Frenna, Afro Bros, Katnuf, Latu, DJ Dylvn, Gizzy, Team Rush Hour, Diaz & Bruno, K-Liber, Ogri Ai, Gialy, Triple A, MCEE-D, Mc Wicky en MC Chaos. Deze variatie aan artiesten zorgt voor een mix van muzikale invloeden, waardoor er voor iedereen wat te beleven valt.

Naast de muzikale optredens is het festivalterrein voorzien van allerlei faciliteiten om het feest compleet te maken. Er is een grote bar waar je terecht kunt voor verfrissende drankjes en een VIP-deck voor degenen die uitzicht willen hebben op hun favoriete artiesten. Daarnaast heeft de organisatie de handen ineen geslagen met een foodchain die zal zorgen voor een uitgebreid aanbod aan heerlijke gerechten. Of je nu zin hebt in een snelle snack of een uitgebreide maaltijd, er is voor elk wat wils.

Het festival vindt plaats op zaterdag 22 juni op het evenemententerrein Markt in Zoetermeer.  Tickets zijn verkrijgbaar via: www.sweetlakefestival.com.

Dit jaar gaat de organisatie van start met een nieuw festival: Sweetlake Family Day
IMG 2551Zondag 23 juni staat in het teken van gezinnen en kinderen die kunnen genieten van muziek van de DJ’s, meet & greets en live optredens. Om iedereen een kans te geven om te genieten van de eerste editie van de Sweetlake Family Day geeft de organisatie de eerste 1000 kaarten gratis weg. De organisatie heeft de prijzen van het festival zo laag mogelijk gehouden zodat ook gezinnen die het niet breed hebben, mee kunnen genieten.

De organisator: "Ik ben zelf vader en geniet ervan als mijn kinderen genieten. Een festival waar speciaal tijd is voor de jongsten in de stad, ontbrak nog. Heerlijk dansen met je kinderen en ze een onvergetelijke dag bezorgen, dat heb ik voor ogen met Sweetlake Family Day."

Line-up
Op de Sweetlake Family Day kunnen de jongste bezoekers genieten van hun helden en bekende liedjes. Later op de avond zijn tieners, jongvolwassenen en iedereen die zin heeft in een feestje ook welkom. Het genre bestaat dan uit onder andere house, Caribbean, Latin, dance en R&B. De dag duurt van 14:00 tot 23:00 en biedt vermaak voor alle leeftijden. Je vindt alle info en tickets op: www.sweetlakefamilyday.com
Let op: je kunt geen tickets bij de deur kopen.

De line-up voor Sweetlake Family Day bestaat uit:
- 538 Party Hour: Bekend van Radio538

- Fenna Ramos:De geliefde kinderentertainer van TV Zappelin is een enorme hit bij zowel jong als oud. Haar bekende nummers van TV zorgen gegarandeerd voor een feestje bij de kinderen. Fenna speelde in films en theaters en nu in Zoetermeer. Kinderen kunnen zelfs op de foto of een handtekening bemachtigen want er is een Meet & Greet moment.

Glen Fontein: Glen Fontein is inmiddels al meer dan 8 jaar actief als influencer op onder andere YouTube, TikTok en Instagram. Hij is één van de grootste en bekendste influencers van Nederland met meer dan 1,7 miljoen volgers op TikTok en meer dan 680.000 volgers op Instagram.

- Kidz-DJ: Bekend van TV, films en YouTube.IMG 2554
- GIO: De zanger die met zijn warme stem harten verovert.
- Gizzy: Hij maakt er altijd een feestje van.
- Smitmeister: Bekend van TikTok waar hij filmpjes plaatst van zijn muziek en optredens.
- *Nigel Dymez*: Komt met clubhitjes
- *MCEE-D*: Host die het publiek helemaal los laat gaan.

Daarnaast komen Bing & Smurfin voor een Meet & Greet. Beide zijn erg bekend bij kinderen van TV, films en YouTube. Geniet van een weekend vol muziek, plezier en gezelligheid voor jong en oud. Kortom, twee dagen festival in Zoetermeer. Het Sweetlake Festival is de perfecte manier om de zomer in te luiden en samen te komen met vrienden en familie tijdens de Sweetlake Family Day. Voor meer informatie en tickets, bezoek www.sweetlakefestival.com  of ga naar www.sweetlakefamilyday.com

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-