Jeu de Boules foto 1De Hof van Seghwaert bestaat 10 jaar en dit wordt gevierd met een cadeau aan de buurt: een Jeu de Boulesbaan. Voor de aanleg is nog € 2000,00 nodig en om dat bedrag op te halen is deze week een crowdfunding gestart. Alle bewoners van Zoetermeer kunnen meehelpen om dit cadeau te realiseren.

De Hof van Seghwaert is een historische boomgaard en een groene oase in de wijk Seghwaert. Tien jaar geleden heeft een groep bewoners het initiatief genomen om de verwaarloosde boomgaard nieuw leven in te blazen. En dat is gelukt, de boomgaard is open voor bezoek en er is veel te doen voor alle leeftijden. Het draait allemaal om actief zijn en gezelligheid op deze mooie plek midden in de wijk.

Het idee om een Jeu de Boulesbaan aan te leggen ontstond bij de vrijwilligers. De baan geeft weer nieuwe mogelijkheden voor activiteiten. Bijvoorbeeld toernooitjes of een gezellige Franse avond. Het 10-jarig bestaan is een mooi moment om dit idee werkelijkheid te laten worden.

Jeu de Boules fotoVoor deze crowdfunding wordt samengewerkt met de RegioBank van Zoetermeer. Zij hebben hiervoor een speciale website: ‘Samen voor de buurt’. Op deze site kan iedereen donaties doen, de RegioBank zorgt dat het geld bij De Hof van Seghwaert terechtkomt en de baan aangelegd kan worden.

Men is al heel ver met de plannen, de gemeente is akkoord en een groot deel van de financiering is al geregeld. Helpt u mee om de Jeu de Boulesbaan te realiseren en zo het 10-jarig bestaan van de Hof van Seghwaert te vieren? Donaties zijn meer dan welkom, ga naar www.samenvoordebuurt.nl en doneer. Voor de eerste donateurs is een leuke verrassing beschikbaar. De Hof van Seghwaert heeft een ANBI- status waardoor de giften aftrekbaar zijn bij de belasting. De inzamelingsactie duurt tot en met 10 juli. Voor meer informatie kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-