Bij JJ Music House kun je weer de hele zomer genieten van ‘Live op ‘t Terras’ optredens. Elke zondag spelen twee bands of artiesten op het sfeervolle terras en kun je met een glas in de hand genieten van het optreden. Deze zondag, 28 juli, treden op: John NotLennon en Linda en Tjapko.

 

JJMH21 7 Linda vdr Linden 300x300John NotLennon’s wieg stond in Nederland. Maar zijn hart ligt in Liverpool. Als zanger / gitarist van een Beatles tribute act gaf hij optredens in heel Europa. Hij deed een tournee langs diverse grote steden in de Filipijnen. En als straatmuzikant speelde hij op de pleinen van Londen, de boulevards van Cannes en de oude binnensteden van Bretagne. Nu speelt hij solo als John NotLennon, met akoestische gitaar en zang. In de rol—en outfit—van Beatle John Lennon neemt hij het publiek mee terug naar de swinging sixties en rocking fifties. Met een vleugje Elvis, een snufje Buddy Holly, een beetje Everly Brothers en heel veel Beatles.

Na het uit elkaar gaan van TripleFun in 2021 vonden Linda en Tjapko elkaar weer. In april van dat jaar kwamen zij weer voor het eerst samen om muziek te maken. Linda en Tjapko zingen samen en Tjapko zorgt voor de muzikale begeleiding op de gitaar. Het repertoire van het duo bestaat uit veelal rustige pop en country luisterliedjes. Met name geschikt voor kleinschalige optredens zoals in huiskamers, restaurants en kleine podia waar het publiek echt komt om te luisteren.

Aanvang van de ‘Live op ‘t Terras’ optredens is om 15:00 uur, het terras gaat 30 minuten voor aanvang open. Het optreden duurt tot 18:00 uur en de entree is € 5,-.

JJ Music House vind je in het Van Tuyllpark, Van der Hagenstraat 34a.

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-